inzercia, predaj, predám, bazár

predám Obklad Vaničky Diper I 90/35

Kategória: Ostatné

predám Obklad Vaničky Diper I 90/35
predám Obklad Vaničky Diper I 90/35
Podobné inzeráty
Predám nový kuchynský set drez+batéria Tekaway Stylo, pravý
Predám nový nepoužívaný kuchynský set drez+batéria+kôš Tekaway Stylo, pravý Kuchynský set obsahuje pravý drez, batériu, kôš a príslušenstvo. Drez Stylo 1B1D pravý celkové rozmery: 83×48, 5 cm rozmery vaničky: 36×17×39, 5 cm materiál: nerezová oceľ 18/10 prevedenie: pravé (tzn. odkvapkávacia plocha umiestnená vpravo od vaničky) tento zabudovateľný drez je určený pre osadenie do kuchynskej pracovnej dosky elegantné zaoblené tvarovanie značka Teka Batéria nízke otočné rameno s tryskou páková prevedenie: lesklý chróm Príslušenstvo nerezový kôš na riad, ktorý je možné umiestniť priamo do vaničky, napr. pre odkvapkávanie odtoková súprava s prepadom, sitko 3,5 „, sifón fľaškový 6/4“ príchytky, tesnenia a tlmenie vaničky V prípade záujmu možné zaslať kuriérom v rámci SK.
Detské vaničky a univerzálny stojan na vaničky
Predám veľmi málo používané detské vaničky: a/ 40 x 84 cm - hĺbka 22 cm, b/ 40 x 102 cm - hĺbka 22 cm a univerzálny stojan na tieto vaničky. Výborný stav. Len osobný odber v Bratislave-Lamač.
Detská vanička
Predám detskú vaničku so stojanom a sedatkom do vaničky, v zachovalom stave. Vanička Vanička je anatomicky tvarovaná, s odkladacími priestormi na šampón alebo špongiu. Rozmery vaničky: 102x51x30 cm Nosnosť vaničky: 25 kg Materiál: polypropylén Sedátko do vaničky Odporúča sa používať pre deti do 6 mesiacov. Sedátko je veľký pomocník pri kúpaní novorodencov. Sedátko je možné používať vo vaničke aj v klasickej vani či v sprchovom kúte vďaka protišmykovým prísavkám na nožičkách. Rozmery: 48x24x19,5 cm Materiál: polypropylén Stojan na vaničku Kovový stojan v bielej farbe je sklopný a presne do neho pasuje dodávaná vanička. Stojan je veľmi stabilný. Rozmery zloženého stojana: 113x50x19 Rozmery stojana po rozložení: 84x100x52 cm
Kerra SENA P hydromasážna kabína 120 x 80 x 225 cm
Inzerujem aj iné veci, napr. záhradný nábytok (napíšte a pošlem vám kompletnú ponuku). Masážny sprchovací box je NOVY, nepoužívaný a zabalený v krabiciach. Na foto sú rozmery pre ľavostranný, ale mám na predaj 2 pravostranné. Mám k dispozícii 2 kusy. Kerra masážna sprchová kabína - SENA TECHNICKÉ DÁTA: 1-miestne, rohové, polkruhové dvere, posuvné, namontované na valčekoch s ložiskami magnetické tesnenia akrylová vanička so sprchovým kútom s plášťom vaničky rám - hliník / farba - čierna hladké tvrdené sklo hrúbka skla: 5 mm farba zadných okien - biela predné okná - priehľadné ROZMERY : výška zostavy 225 cm * (výška meraná v najvyššom bode) základňa sprchovej vaničky 120 x 81 cm výška sprchovej vaničky 50 cm hĺbka vaničky 34 cm STRIEKACÍ SYSTÉM: horná sprchová triska "dažďová sprcha" 6 masážnych trisiek sprchová hlavica "ANTISTONE" masér na nohy OVLÁDANIE: elektronický ovládací panel prepínač funkcií jednopáková batéria VYBAVENIE: sedadlo integrované so sprchovou vaničkou sklenená polička na kozmetické náčinie osvetlenie ventilátor vstavané FM rádio reproduktor masér na nohy Kabína je dostupná v pravom prevedení Mám na predaj aj iné - masážny sprchovací kút s nízkou vaničkou, masážny kút na sprchovanie s hlbokou vaničkou, masážna sprcha, sprchový kút.
Kerra SENA P hydromasážna kabína 120 x 80 x 225 cm
Inzerujem aj iné veci, napr. záhradný nábytok (napíšte a pošlem vám kompletnú ponuku). Masážny sprchovací box je NOVY, nepoužívaný a zabalený v krabiciach. Na druhej foto je nakres a rozmery pre ľavostranný (inu foto s rozmermi som nenasiel), ale ja mám na predaj pravostranny, presne tak ako je na ostatnych fotkach. Kerra masážna sprchová kabína - SENA TECHNICKÉ DÁTA: 1-miestne, rohové, polkruhové dvere, posuvné, namontované na valčekoch s ložiskami magnetické tesnenia akrylová vanička so sprchovým kútom s plášťom vaničky rám - hliník / farba - čierna hladké tvrdené sklo hrúbka skla: 5 mm farba zadných okien - biela predné okná - priehľadné ROZMERY : výška zostavy 225 cm * (výška meraná v najvyššom bode) základňa sprchovej vaničky 120 x 81 cm výška sprchovej vaničky 50 cm hĺbka vaničky 34 cm STRIEKACÍ SYSTÉM: horná sprchová triska "dažďová sprcha" 6 masážnych trisiek sprchová hlavica "ANTISTONE" masér na nohy OVLÁDANIE: elektronický ovládací panel prepínač funkcií jednopáková batéria VYBAVENIE: sedadlo integrované so sprchovou vaničkou sklenená polička na kozmetické náčinie osvetlenie ventilátor vstavané FM rádio reproduktor masér na nohy Kabína je dostupná v pravom prevedení Mám na predaj aj iné - masážny sprchovací kút s nízkou vaničkou, masážny kút na sprchovanie s hlbokou vaničkou, masážna sprcha, sprchový kút.
Vanička so stojanom + lehátko do vaničky + kefka na vlásky
Vanička so stojanom + lehátko do vaničky + kefka na vlásky detská, anatomicky tvarovaná plastová vanička, je veľmi praktická v starostlivosti o bábätko. Má 2 otvory na okrajoch pre položenie mydla, plus má teplomer (3 fotka). Používané 1 diaťaťom, pekná, nepoškodená. Pôvodná cena vaničky 17,90€, predajná cena 10€. Univerzálny stojan na vaničku pôv.cena 29,90€, predajná cena 22€. Cena spolu 32€ Lehátko do vaničky nové, pôvodná cena 8€ - zadarmo + kefka na vlásky - zadarmo Len osobne - Lipt.Mikuláš, Podbreziny