inzercia, predaj, predám, bazár

Predam obojstrannu podlozku na prebalovanie

Kategória: Nábytok pre deti



Predam obojstrannu prebalovaciu podlozku zn. Zollner seda/biela, pouzivany stav bez poskodeni a flakov. Je latkova, da sa prat.
K nej pridam prebalovaciu podlozku sedu s bodkami top stav gratis.


Dá sa umiestniť na prebaľovaciu komodu, stôl
Dá sa použiť k nasledovným prebaľovacím komodám a stolom : univerzálny
Dĺžka (cm): 75
Šírka(cm): 85
Bočné okraje zabránia skotúľaniu
Extra široké vyhotovenie
Čistenie: mäkkou vlhkou handrou
Produkt disponuje kvalifikáciou Öko-Tex Standard 100


Predam obojstrannu podlozku na prebalovanie
Podobné inzeráty
Podlozka na prebalovanie babatka
Predam krasnu malo pouzivanu podlozku na prebalovanie babatka. Tento typ Iba osobny odber v Ruzinove.
komoda na prebalovanie
na mieru robena komoda na prebalovanie s velkym uloznym priestorom,bocnice su sucastou, vyska je nadstadardna az 102 cm idealna na prebalovanie bez krcenia sa,ocenia vyssi ludia.Dlzka 90 cm a sirka 83 cm,ostatne rozmery rada poskytnem po zaujme.Tato komoda je velmi stabilna a vyzijete uz aj do dvoch rokov dietata.
Podlozka na prebalovanie
Predam makku podlozku na prebalovanie znacky roba s rozmermi 85cm x 75cm
Detska postielka s matracom + komoda na prebalovanie
Predam RADEK III detsku postielku s matracom (matrac s kokosovou vlozkou a pohankou) a detsku komodu na prebalovanie. Prebalovaciu podlozku davam gratis, je popraskana, da sa vymenit, alebo dat na nu navlecku. Len osobny odber.
Komoda na prebalovanie
Komoda na prebaľovanie Farby: Dud Sonoma, Biela ➡️Jednoduchý dizajn sa hodí do každej detskej izby ➡️Praktické tri zásuvky ➡️Prebaľovaciu podložku je možné kedykoľvek zložiť a ďalej používať komodu samostatne ➡️Doska Eko ➡️Mäkká-nepremokavá prebaľovacia podložka je súčasťou balenia Rozmery : Komoda: 85 x 88 x 50 cm Prebaľovacia časť: 8 x 50 x 70 cm Nepoužitá, v demonte v original balení. Viac info:
Komoda na prebalovanie
Komoda na prebaľovanie ➡️Jednoduchý dizajn sa hodí do každej detskej izby ➡️Praktické tri zásuvky ➡️Prebaľovaciu podložku je možné kedykoľvek zložiť a ďalej používať komodu samostatne ➡️Doska Eko ➡️Mäkká-nepremokavá prebaľovacia podložka je súčasťou balenia Rozmery : Komoda: 85 x 88 x 50 cm Prebaľovacia časť: 8 x 50 x 70 cm Nepoužitá, v demonte v original balení. Viac info: