inzercia, predaj, predám, bazár

Predám oceľovú konštrukciu 10x6x2,5m

Kategória: Ostatné

Predám oceľovú konštrukciu 10x6x2,5m bez oplechovania vhodnú ako sklad alebo garáž.
Konštrukcia je vhodná aj na PUR panely.
Predám oceľovú konštrukciu 10x6x2,5m
Podobné inzeráty
Predám zateplenú oceľovú konštrukciu halu
predám univerzálnu montovanú oceľovú konštrukciu -zateplenu izolovanu halu. Je zateplená, v prípade možností flexibilná s možnosťou rozširenia do ktorejkoľvek strany. Projektovu dokumentaciu viem poslat mailom. 11mx11mx3,2m rýchla dohoda - výrazná zlava. Ocelova konstrukcia, montovana hala
Konstrukcia hala
Predam oceľovú konštrukciu haly s rozmermi 40mx30mx8m.1200m2.cena zahŕňa: oceľovú konštrukciu, strešné nosníky(strešné drevo), spojovací materiál.infó e-mailom alebo SMS.
Ocelova konstrukcia haly
Predam oceľovú konštrukciu haly s rozmermi 30x12x5.5m,cena zahŕňa: oceľovú konštrukciu, strešné nosníky(strešné drevo),betónové panely, okolo medzi nohami konštrukcie.
Predám oceľovú nádrž
Predám zbernú oceľovú nádrž NON 12 a oceľovú záchytnú nádrž ZON 12 cena spolu 250 EUR cena bez DPH
predam ocelovu konštrukciu
predam ocelovu kon štrukciu foliovnika d30m š8m v3,20m
OCELOVÁ KONŠTRUKCIA, MONTOVANÁ HALA  12x30mx4,5m
Predám oceľovú konštrukciu haly 12x30x4 m, skladá sa z 6sekcií , osová vzdialenosť medzi sekciami je 6m. K oceľovej konštrukcií prikladáme stojky z hrubostennej ocele HEA 140, ondrejové viazania, zavetrenie, spojovací materiál a statický posudok. Celá oceľová konštrukcia je ošetrená základnou aj vrchnou zinkovofosfátovou farbou.konštrukciu ponúkam v zloženom stave pripravenú na odvoz . Inzerát platí do vymazania.Kontakt: