inzercia, predaj, predám, bazár

Predam okrasny samorast

Kategória: Doplnky

Predam okrasny samorast vhodny ako dekoracia alebo na zavesne crepniky a sezonne dekoracie. Farba povodna impregnovany bezfarebnym pripravkom. Vyska 250 cm vyska crepnika 30 cm. Inzerat plati do zmazania.
Predam okrasny samorast
Podobné inzeráty
PREDÁM SAMORAST
PREDÁM cca 50 rokov starý samorast v 100% stave,bez poškodenia,výška 90cm,bližšie info cez tel.
Lampa samorast
Predam lampu z krasneho dreva -samorastu s ozdobnou obimkou E27 kablom jutovim -lano Cislo vymyslene Piste majkelp@ Piste iba pri vaznom zaujme
Predám nádorové drevo
Drevo z nádorov, hrčí. Očkové drevo. Agát, čerešňa. Veľkosti 40, 60, 70 cm. Ošetrené, vhodné ako dekorácia. Ostali mi nevyužité. Cena 30€ za ks. Alebo cena spolu za všetky 3 ks 60€. Osobný odber ZV a okolie ( samorast)
Borovicová dekoračná skulptúra - koreň, samorast
Ponúkam borovicovú dekoračnú skulptúru, vlhkostne stabilizovanú, vyčistenú, vhodnú hlavne do interiéru bez povrchovej úpravy (nie je nevyhnutná a možno ani vhodná). Vhodná aj ako materiál pre ďalšie umelecké ambície. Odber osobne, kvôli možnosti poškodenia. Doprava v okolí BA možná po dohode snáď aj inde. Skulptúra je samostojná. Drevo ležalo v zemi 10 až 20 rokov čo vytvorilo unikátne štruktúry a tvary. Skulptúra vydáva krásnu borovicovú živicovú vôňu a určite môže byť originálnym doplnkom hlavne do moderného interiéru. Rozmery: 90 x 40 x 70cm. V prípade záujmu pozrite si pr. aj ďalšie moje inzeráty.
Rôzne dekorácie k nábytku
Ponúkam rôzne dekoračné sety (porcelánový okrasný riad, sada sošiek, kovový set v zlatej farbe, ručne opracované hlinené nádobky) a ručne vyšívané obrazy. Cena dohodu, v prípade záujmu sa prosím ozvite na mail.
5 pohárov na stopke, okrasny zlatý bažant
5 pohárov, z toho jeden ma mierne poškodenie zlatého lemu