inzercia, predaj, predám, bazár

predám olympus tg tracker

Kategória: Videokamery

Predám túto odolnú malú kamerku olympus. Komplet balenie, vodotesná, nevyužívaná. Pošlem aj na dobierku. Na whatsapp nereagujem.
predám olympus tg tracker
Podobné inzeráty
Olympus TG-Tracker 4K Akčná kamera, čierna
Predám kameru Olympus TG-Tracker v originál krabici so všetkým príslušenstvom, ktoré som dostal pri kúpe kamery. Kamera je ako nová, len otestovaná. ZÁZNAM VIDEA: 4K Ultra HD 30fps 1080 Full HD 60fps 720 HD 120fps OBJEKTÍV: Ohnisková vzdialenosť 13,9mm (ekviv. 35mm) 204 ° zorný uhol SNÍMAČE PROSTREDIA: GPS, Elektronický kompas, Akcelerometer, Teplomer, manometer ĎALŠIE VLASTNOSTI: Vodotesnosť do 30m Mrazuvzdornosť do -10°C Nárazuvzdornosť až z 2,1 m tlakuvzdornosť do 100kg 5-osová stabilizácia obrazu Detailne technické info o kamere a o súčastiach balenia, môžete nájsť na tomto linku. V prípade rýchleho jednania sa vieme dohodnúť na cene.
✅Štýlová 4K/GPS outdoor kamera Olympus TG-TRACKER, nová✅
-Krásna, ako práve vybalená z krabičky. -Nová, uloženka ! zberateľská, nepoužívaná. -v2018 kúpena, ale nikdy realne nepoužívaná. (svojho času ju plne nahradila zrkadlovka, takže zostala zabalená, baterka pravidelne dobíjania, bezproblémová kapacita, ako nová) :) Natočených max 15min a odložená. Extremne odolná 4K Kamera. 3osá stabilizácia obrazu. Vyklopitelný displej. Stereo mikrofóny. GPS, nahráva logy ako - GPS suradnice, výsku, pretaženie a pod. WIFI pripojenie. 4K, Full HD, HD rozlíšenie, časozber - nastavenie sekundáže, spomalene video, prevrátenie obrazu a pod. Extremne silné Led svetlo, vymeniteľné šošovky. čierna verzia. prísl. rúčka, objektív (flat), baterka, nabíjačka olympus, všetko originál. batéria 100% papierovu krabicku už nemám (vyhadzujem) Ojedinelý kúsok. Cena pevná. Dakujem za pochopenie. vhodne na športy, hobby a pod. Grátis nový škrupinový obal na kameru aj prísl. Prosím len osobne v Bratislave, Šamorín, Senec. Dakujem. Volať alebo písať mail. Kedykoľvek.
Olympus Stylus TG tracker
Nová, raz použitá
Predám SET gh5 + gh5s + olympus 12-40mm, Leica 25mm, 42.5mm
Predám cenovo dostupný SET na točenie 4K videí. (2 kamery, 3 objektívy) Ku kamerám sú krabice, bol som jediný majiteľ. Kamery som používal prevažne na točenie propagačných a produktových videí. Cena za nový set bola cez 6tis EUR. SET OBSAHUJE: 1x Panasonic Lumix DMC-GH5 1x Panasonic Lumix DMC-GH5s (vhodná na nočné točenie) Olympus PRO 12-40mm f2.8 (24-80ff ekvivalent) Panasonic Leica DG SUMMILUX 25mm f/1.4 ASPH Panasonic LUMIX G 42.5mm f/1.7 ASPH. POWER O.I.S. + 2 nabíjačky na batérie. + 5 batérie Predávam ako kompletný SET. Pri rýchlom jednaní možná zľava
Predám SET gh5 + gh5s +  olympus 12-40mm, Leica 25mm, 42.5mm
Ku kamerám sú krabice, bol som jediný majiteľ. Kamery som používal prevažne na točenie propagačných a produktových videí. SET OBSAHUJE: Panasonic Lumix DMC-GH5 Panasonic Lumix DMC-GH5s Olympus PRO 12-40mm f2.8 (24-80ff ekvivalent) Panasonic Leica DG SUMMILUX 25mm f/1.4 ASPH Panasonic LUMIX G 42.5mm f/1.7 ASPH. POWER O.I.S. + 2 nabíjačky na batérie. + 5 batérie Predávam ako kompletný SET.
Foťák Olympus
Predám foťák Olympus viac informácií telefonicky