inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Optigrill Tefal

Kategória: Ostatné drobné

Ponúkam na predaj grill značky Tefal kupovaný v Nemecku. Grill je úplne nový zabalený v originálnom balení, ani raz nebol používaný. Na dobierku neposielam, iba osobný odber ZA a okolie ďakujem.
Predám Optigrill Tefal
Podobné inzeráty
Tefal gril GC712D34 optigrill+ nový
Predám nový nepoužitý gril Tefal GC712D34 optigrill+. Kupovany na Alze 03/2022. V zaruke.
TEFAL OPTIGRILL +
Predám kontaktný gril, TEFAL OPTIGRILL+ Bez poškodenia, použití pár krát. Dôvod predaja, nevyužité. Pôvodná cena 170 €.
TEFAL OptiGrill XL
Ponukam na predaj Tefal OptiGrill XL. Plne 100% funkčný nepoškodený kontaktný gril!✅ Len osobny odber v KN. Dôvod predaja: nemá využitie! Len osobny odber v KN! Inzerát je aktuálny do zmazania! ☎️Tel.c: Eladó Tefal OptiGrill XL. Hibátlan 100% os újszerű állapotban!✅ Személyes átvétel Komáromban! Eladás oka: Kihasználtsága miatt eladó! ☎️Tel. c:
Predam kontaktný elektrický gril
kontaktný elektrický gril Tefal dokáže grilovať automaticky. Tefal Optigrill+ XL GC722D34 odmeria hrúbku mäsa a počet porcií a podľa toho sám nastaví teplotu a optimálny čas grilovania. Farebný indikátor informuje o prepečenosti mäsa, takže steak bude vždy presne taký, aký máte radi. Vďaka vysokému príkonu a veľkej ploche budete môcť na Tefal Optigrill+ XL grilovať v podstate čokoľvek, či už hovädzie mäso, alebo zeleninu. Este v zaruke. Super darcek. Kuk na moje dalsie inzeraty.
Tefal OptiGrill+ black
Predám elektrický kontaktný gril zn. Tefal OptiGrill+ black. Dostali sme ho darom asi pred rokom, použitý bol dvakrát, čo ja aj dôvod predaja. Nám len zapadá prachom, možno u niekoho nájde lepšie využitie. V originál balení, stav ako nový. K cene si treba prirátať poštovné
Tefal optigrill xl
Predám elektrický gril značky Tefal optigrill xl, kvalitný veľký gril použitý asi 3 krát, bez známok opotrebenia, stav ako nový s pôvodným kompletným príslušenstvom a krabicou. Pôvodná cena bola 180e, posuniem ho ďalej komu komu sa hodí do domácnosti.