inzercia, predaj, predám, bazár

Predám ortézu na nohu Thuasne veľkosť M

Kategória: Zdravie a krása

Predám túto ortézu Thuasne XLR8 nosenú 2 týždne. Drobné známky používania. S pneumatickým systémom dodatočnej fixácie nohy. Vložka vypraná. Kupovaná vo februári 2021 za 26 €, mám k nej bloček.
Prosím píšte SMS alebo na mail.
Iba osobný odber.
Video:
Predám ortézu na nohu Thuasne veľkosť M
Podobné inzeráty
Ortéza Thuasne Ligaflex open
Ponúkam ortézu Thuasne Ligaflex open veľkosť 4c+ na ľavé koleno. Len odskúšané. Odber osobne aj dobierkou.
Pooperačná, pourazová členková ortéza - Nová
Predám NOVÚ nikdy nepoužitú ortézu na členok. - výstuha, dlaha, bandáž . Vysoká, s bočnými výstuhami a hrubým flaušom na obalenie nohy v zime a chladnom počasí. Značka Thuasne Ligastep Fix Walker. Pooperačná a rehabilitačná fixačná ortéza členku s pevnými výstužami. Ortéza umožňuje fyziologický spôsob chôdze vďaka podošve s kolískovým profilom podrážky. Výhody: Chodiaca ortéza s pevnými bočnými hliníkovými výstuhami Výstuhy je možné prispôsobiť anatómii pacienta (širšie lýtko, atď.) Stabilná opora a imobilizácia Vnútorný penový textilný korpus so zapínaním na suchý zips Univerzálne prevedenie pre pravú aj ľavú nohu Veľkosť chodidla S - od detskej veľkosti 33 do dospeláckej 38. Je univerzálna, vhodná pre pravú aj ľavú nohu. Cena 45 eur. #ortez #orteza #obuv #clenok #uraz #zlomenina #vyvrtnutie #podvrtnutie #operacia #dlaha #dlahu
Thuasne choditko, plienky
Predam Nove choditko franc. Firmy Thuasne, 80 eur , plienky Molicare 30 ks velkost L 15 eur, plienky depend velkost L 15 ks 10 eur,osobny odber Nove Zamky
Predám oporný bedrový pás Thuasne Lombax
Predám oporný sťahovací bedrový pás zn. Thuasne Lombax, veľkosť 4, nový, nepoužitý. Pôvodná cena cca 60 euro, predám s výraznou zlavou.
Thuasne Podo med, 50 047
Predám ortopedickú topánku Thuasne Podo-med 50 047, veľkosť L (41-43), univerzálnu na obe nohy. Topánka sa používa po úraze chodidla alebo haluxov, aby sa pri chodení stúpalo iba na pätu a nezaťažovala sa špička nohy. Používaná týždeň. Cena: 33 € + postovne alebo osobne v Kosiciach. Po kliknuti na moje meno pod inzeratom, uvidite moje dalsie ponuky.
Záves na ruku zn. THUASNE
Predám záves na ruku zn. THUASNE veľkosť 1(do obvodu ruky v predlaktí cca 26cm a menej). Dĺžka popruhov a stiahnutia sa dá pekne nastaviť pomocou suchých zipsov. Cena 5€.