inzercia, predaj, predám, bazár

Predám ortopedické sandale vel. 38 na doma aj vonku

Kategória: Zdravie a krása

Predám cierne ortopedické sandale vel. 38 na doma aj vonku, 3x suchý zips; aj pre opuchnutú, diabeticku a reumaticku nohu. V 100% stave, málo nosen. Aj na dobierku. Volajte!
Predám ortopedické sandale vel. 38 na doma aj vonku
Podobné inzeráty
Ortopedicke puzzle 8 kusov
Predam malo pouzite ortopedicke puzzle - 8 kusov. Uzasne na nohy.. Rozmer jednej puzzle 26x26cm.Hnede sisky su tvrdsieho materialu, ostatne su ohybne puzzle. Spolu 8 kusov za 40 €. Najlepsie osobne odber v Trnave.
Predam špeciálnu invalidnu obuv-sandale vel. 38
Predam špeciálnu invalidnu obuv-sandale vel. 38 so širším profilom pre opuchy a reumu. Volajte
Cvičebný program na doma na USB od známej fitnes fitnessky
Predám cvičebný program na doma ktorý som si zakúpila u známej fitnessky Jarky. Celý cvičebný program je na USB. Nájdete tam: – súhrn 18 videí vhodných aj na domáce použitie plus 2 bonusové videá (jedno na preverenie vašej kondičky, druhé v podobe strečingového videa), – žiaden cvik sa počas celého programu neopakuje, – presný popis cvikov, sérií a opakovaní – program je použiteľný pri dodržaní odporúčaní na niekoľko mesiacov, pričom progres je stále zaručený a vďaka neopakovaniu sa cvikov sa nebudete nudiť ani pri treťom opakovaní celého programu. Pôvodná cena za cvičebný program je 79€, predám za 35€ (vrátane poštovného). Zn. Nestíham cvičiť doma. Možný osobný odber vo Zvolene alebo v Banskej Bystrici.
Masáž Nitra a okolie u Vás doma
Dobrý deň, volám sa Tibor Zabák, som odborný masér a špecializujem sa na klasickú relaxačnú/športovú masáž. Začiatkom masáže robievam diagnostiku problematických partií, ktorých príčinou je pocit nepohody, či bolesti a postupne ich všetky uvoľňujem. Používam účinné oleje v BIO kvalite, ktoré napomáhajú k uvoľneniu svalov, ale aj psychiky, čo zohráva dôležitú úlohu pre dobré fungovanie celého tela. Masérske služby poskytujem priamo u Vás DOMA, alebo vo vašej firme, v Nitre a jej okolí (Veľké Zálužie, LEHOTA, Kynek, Lužianky, BÁB, ZBEHY, CABAJ, KOLÍŇANY, Malý Lapáš, Veľký Lapáš) a podobne. Ušetríte tak svoj čas i peniaze, pretože nemusíte nikam cestovať. Masážny stôl, masážne oleje i všetko ďalšie potrebné vybavenie si prinesiem so sebou, jediné čo budete potrebovať je plachta alebo deka a nejaký uterák. Ponúkam rôzne druhy masáží podľa Vášho vlastného výberu, ktoré prispôsobím na mieru presne podľa Vašich potrieb a Vášho zdravotného stavu. Môj pracovný čas: Pondelok Streda Piatok Od 14:00 do 20:00 CENNÍK Ceny masáží sa pohybujú v závislosti od nákladov spojených s dopravou. CENNÍK - Masáže u Vás doma Pri objednávke nad 30€ máte DOPRAVU ZDARMA! (platí pre Nitru) NITRA (VŠETKY ČASTI MESTA) Masáž chrbta 30 min. - 12 eur Celotelová masáž 60 min. - 17 eur Bankovanie 45 min. - 15 eur DOPRAVA 5€ LEHOTA Masáž chrbta 30 min. - 9 eur Celotelová masáž 60 min. - 17 eur Bankovanie 45 min. - 12 eur DOPRAVA 3€ VEĽKÉ ZÁLUŽIE Masáž chrbta 30 min. - 9 eur Celotelová masáž 60 min. - 17 eur Bankovanie 45 min. - 12 eur DOPRAVA 3€ LUŽIANKY Masáž chrbta 30 min. - 12 eur Celotelová masáž 60 min. - 17 eur Bankovanie 45 min. - 15 eur DOPRAVA 3€ ĎALŠIE DEDINY A KOMPLETNÝ ZOZNAM (ceny sú približne rovnaké) VIAC INFORMÁCIÍ O CENÁCH PRE VAŠU OBLASŤ VÁM RÁD POSKYTNEM TELEFONICKY ALEBO CEZ SMS na čísle - odborný masér Tibor Zabák Kontaktné údaje: Odborný masér Tibor Zabák volajte od 9:00 do 20:00 alebo napíšte SMS a ja sa vám určite ozvem čo najskôr budem môcť.
Le Mini Macaron - lampička + laky
Čaute baby, predávam svoju sadu Le Mini Macaron gélovú manikúru na doma - veľmi pohodlne použitie či už doma alebo kdekoľvek cez USB kábel ktorý je súčasťou súpravy :-) Prečo? Nemám na to čas. Lampa bola použitá maximálne 5 krát je plne funkčná. Laky super stav -fľaštičky plné :-) Lampa je rýchla a výkonná, vytvrdzujúci gél lak v 1 kroku zaschne len za 30 sekúnd. Urobte si svoju vlastnú gélovú manikúru doma s úžasnou receptúrou, ktorá schne len 30 sekúnd. Vhodné aj na pedikúru – stačí otočiť magnetický vrchný diel. Akékoľvek ďalšie farby a príslušenstvo je možné kúpiť priamo v DM drogerie. Súčasťou balenie je aj sada obrúskov na odstránenie laku - 33 kusov + zatláčač kozičky. Ak máš záujem nápiš mi. V prípade reálneho záujmu možná dohoda na cene :-)
Ortopedicke topánky MBT vel. 42 1/3
obuv MBT 1997 spája eleganciu a športový charakter v topánke, ktorá je ideálna na každodenné nosenie. Vďaka krémovej farbe a elegantnej brúsenej koži sa ľahko kombinuje.Tmavá podrážka je módnym kontrastom k bledej koži. Valivá podrážka pomáha okrem iného zmierniť bolesti chrbta a kĺbov, narovnať chrbticu a liečiť prípadné ploché nohy. Topánky sú nenosené,synovi narástla rýchlo noha. Pôvodná cena 200€ predávam za symbolických 30€