inzercia, predaj, predám, bazár

Predám osobnú váhu

Kategória: Ostatné

Predám osobnú váhu. Cena 10€.
Predám osobnú váhu
Podobné inzeráty
Predám osobnú váhu Sencor. Cena 7 eur/ks
Predám osobnú váhu Sencor. Cena 7 eur/ks
predám osobnú váhu
Predám osobnú váhu Luxa 3 v dobrom stave, váži do 120kg, analógová.
Predám retro mechanickú osobnú váhu
Predám retro mechanickú osobnú váhu / bez potreby batérie /.Cena 9.- eur + poštovné,alebo osobný odber v Bratislave. NIE dobierka, NIE SMS, inzerát je platný do zmazania.
Lacno predam osobnú váhu
Predám osobnú váhu zn. Huawei SCALE 3 ELEGANT WHITE. Inteligentná váha dokáže vyhodnotiť vás aktuálny stav v pomere s vaším vekom. V ponuke má 11 profesionálnych módov pre meranie/váženie: váha, BMI, percento telesného tuku, hmotnosť kostrového svalstva, viscelárny tuk, percento vody v tele, bielkoviny, obsah minerálov v kostiach, hmotnosť odtučnených látok v ľudskom tele, bazálny metabolizmus a tep srdca. Pochváliť sa môže presnosťou merania na 50 g. Váha dokáže identifikovať 10 užívateľov a má aj špeciálny mód pre návštevy. Po prepojení váhy s mobilnou aplikáciou budete mať k dispozícii prehľad o všetkých nameraných hodnotách. Váha je úplne nová, originál balenie, TOP stav, ani raz nepoužitá. Bez poškodenia, nevhodny darcek.
Predám váhu
Dobrý deň. Predám osobnú váhu. Cca rok stará. Najlepšie osobný odber. Pozri ďalšie moje inzeráty. POZRI ĎALŠIE MOJE INZERÁTY
Predám osobnú váhu
Predám sobnú váhu aj s orginál obalom plne funkčú za 15 €