inzercia, predaj, predám, bazár

predám ovládanie a stmievanie osvetlenia ELKOep

Kategória: Ostatné drobné

Prjímač RFDAC-71B 1-10V, aj na žiarivkové trubice 3ks
Vysielač RFIM-20B 2ks
Vysielač kľúčenka RF KEY 1ks
Stmievače led osvetlenia 1-10V Led Dimmer 2ks
Sú vhodné pre LED pásy, žiarivkové trubice...
Boli namontované a nepoužívané.
Predám v celku, za polovičnú cenu ako je predajná




predám ovládanie a stmievanie osvetlenia ELKOep
Podobné inzeráty
Hama SMART WiFi dotykový nástenný vypínač, dvojitý, vstavaný
- dvojitý nástenný vypínač pre pohodlné zapínanie a vypínanie osvetlenia cez WiFi - nástenný vypínač je možné začleniť do vašej domácej WiFi siete pomocou bezplatnej aplikácie Hama Smart Home a následne ho ovládať pomocou mobilného telefónu alebo tabletu - funguje bez Gateway/Bridge (nie je potrebná žiadna ďalšia riadiaca jednotka) - týmto vypínačom jednoducho nahradíte bežné nástenné vypínače - sklenený povrch s dvoma dotykovými tlačidlami (možnosť ručného ovládania nezávisle na WiFi) - podpora ovládania hlasom pomocou služieb Amazon Alexa a Google Assistant - pohodlné ovládanie aj mimo dosah domácej siete na diaľku cez aplikáciu - podpora IFTTT (If This Than That - programovanie podmienených akcií) - možnosť nastavenia časovača - štandardná montáž pod omietku - naše zariadenia Hama Smart Home komunikujú a sú kompatibilné so zariadeniami fungujúcimi na platforme TUYA Upozornenie: Montáž a zapojenie smie vykonávať len osoba odborne spôsobilá! (elektrické zariadenie, riziko úrazu elektrickým prúdom) Vypínač nie je možné použiť ako prepínač, umožňuje len bežné spínanie (zapnuté/vypnuté) WiFi vypínač vyžaduje zapojenie fázového (L) aj stredného vodiča (N, „nulák“) v mieste inštalácie! Systémové požiadavky: - operačný systém: Android 4.3 a iOS 8.0 alebo vyššie Amazon Alexa: Pre ovládanie musí byť aktivovaná schopnosť Alexa Skill „Hama Smart Home“ v aplikácii Alexa. Užívateľské konto sa spojí s aplikáciou Hama Smart Home. To umožňuje ovládanie zariadenia pomocou hlasovej služby (napr. zapnutie/vypnutie, stmievanie atď.). Google Assistant: Pre ovládanie musí byť aktivovaná služba „Hama Smart Home“ v aplikácii Google Home. Užívateľské konto sa spojí s aplikáciou Hama Smart Home. To umožňuje ovládanie zariadenia pomocou hlasovej služby (napr. zapnutie/vypnutie, stmievanie, atď.). Technické parametre: - hlasové ovládanie: Amazon Alexa (AVS)/Google Home - IFTTT: áno - prevádzkové napätie: 230 V / 50 Hz - max. spínavý výkon: 1000 – - rozmery: 3,5 x 8,7 x 8,7 cm - materiál: sklo Obsah balenia: - WiFi Touch vypínač - návod na použitie Moznost poslat na dobierku , cena uvedena za 1ks , dostupne 3ks , uplne nove
Predam zasuvky Efapel Logus90
Predám komplet set dvojzásuvka + kryt + rámček, model Efapel Logus 90 biela počet kusov 20 (pôvodná cena cca 150e). Odkaz na dvojzásuvku (predávam set): Predávam to za cenu rámčkov, nakoľko z dizajnu produktu vyplýva, že neprivádza fázu pre obe vidlice na ľavú stranu, ale jedna vidlica má fázu naľavo, druhá napravo. Viď foto (uvádzam to z dôvodu prípadných sťažnosí a reklamácií). Špekulantom pribalím aj dodací list, môžte skúsiť vrátiť :) Zakúpené v roku 2019. Cena sa navýši o dobierku.
ELKO CRM-2H Casove rele
Predam nepouzite casovacie rele ELKO CRM-2H. Viac info:
predam HLUKOMER a  LUXMETER značkový UNI-T
predam osobitne alebo spolu nové zabalené. č.1 30€ UNI-T UT353 je kompaktný hlukomer pre meranie a kontrolu úrovne hluku v budovách, vonku v okolí bydliska blízko diaľnic, železničných tratí, barov či meranie hlasitosti zariadení a prístrojov v priemysle a výrobe. Úrovne hluku sa merajú predovšetkým kvôli možnému prekročeniu limitov daných hygienickými predpismi. Prílišná hluková záťaž môže nepriaznivo ovplyvniť človeka aj zviera pri dlhodobejšom vystavení hluku môže časom dôjsť aj k zhoršeniu sluchu. Hlukomer UT353 je vybavený citlivým kondenzátorovým mikrofónom s rozsahom 31,5 Hz až 8000 Hz, ktorý je schopný merať hladinu akustického tlaku v rozmedzí 30 - 130dB. Všetky namerané hodnoty sú zobrazené na podsvietenom displeji o 32x26mm na napájanie merača hluku slúžia 3ks AAA batérií. Parametre: Meranie hladiny akustického tlaku 30 až 130dB ,rozlíšenie 0,1dB Presnosť merania v celom rozsahu ± 1,5dB Frekvenčný rozsah merania 31,5 Hz až 8000 Hz Mód min / max ,Funkcia "Data Hold" ,automatické vypnutie Napájanie 3ks batérií 1,5V (R03) Podsvietený displej s rozmermi 32 x 26mm Rozmery 150 x 52 x 27mm hmotnosť 116g č.2 32€ Luxmeter UNI-T UT383 Luxmetre slúžia na meranie intenzity svetelných zdrojov predovšetkým v miestach, kde je kladený dôraz na správnu intenzitu svetla, ktorá ovplyvňuje človeka i zvieratá. Slabé či príliš silné osvetlenie ako v práci, tak doma má vplyv nielen na kvalitu a komfort, ale má nemalý podiel tiež na únavu či zhoršenie sústredenia. Pomocou luxmetra ľahko zistíte aktuálnu intenzitu svetla vo vašom okolí. Pre meranie intenzity svetla slúži optický senzor na tele prístroja, ktorý sníma a prevádza namerané hodnoty na jednotky intenzity osvetlenia tzv. ŠPECIFIKÁCIA Meranie osvetlenia t 0-199999Lux ± (4% + 8) Meranie osvetlenia 0-19999FC ± (5% + 10) Rozlíšenie 1Lux, 1FC Vzorkovanie 2 / s FUNKCIE Data Hold ,Automatické vypnutie 5min / zrušiť Indikácia slabej batérie MAX Mód ,MIN Mód Podsvietenie LCD ,Výber jednotiek Všeobecná charakteristika Napájanie 1.5V batérie AAA x3 Rozmery LCD 32x26mm,hmotnosť 118g Rozmery 160x50x28mm (LUX) Prístroj je schopný merať intenzitu svetla v rozmedzí 0-199999Lux ± (4% + 8).
WiFi vonkajšia zásuvka
Inteligentná zásuvka nevyžaduje rozbočovač - pripojte WiFi zástrčku k WiFi routeru a pohodlne ovládajte pripojené zariadenia pomocou bezplatnej aplikácie alebo hlasového ovládania pomocou Amazon Alexa alebo Google Assistant WLAN zásuvka pre vonkajšie použitie s praktickým časovačom s dennými a týždennými programami - automatické zapínanie/vypínanie záhradného osvetlenia napr. WIFI vonkajšia zásuvka s odklápacím krytom na ochranu pred striekajúcou vodou a cudzími predmetmi (IP44) je ideálna pre použitie na balkóne alebo v záhrade, napríklad na ovládanie vonkajšieho osvetlenia Celosvetový prístup – pomocou Outdoor Smart Plug ovládajte osvetlenie v záhrade (max. 3000 W) hlasom alebo pomocou bezplatnej aplikácie Brennenstuhl Connect – kedykoľvek a kdekoľvek. Inteligentná zásuvka brennenstuhl®Connect WIFI umožňuje ovládanie z vášho domova, odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Ovládajte pripojené zariadenia až do 3 000 W, ako napríklad osvetlenie záhrady, pohodlne vonku pomocou bezplatnej aplikácie brennenstuhl®Connect alebo pomocou hlasového ovládania pomocou Amazon Alexa alebo Google Assistant. Vďaka integrovanému časovaču je možné nastaviť aj flexibilné funkcie časovača, aby sa vaše elektronické zariadenia automaticky zapínali a vypínali a, mimochodom, náklady na pohotovostný režim boli šikovne znížené. Kompatibilný s akoukoľvek značkou smerovača a nevyžaduje rozbočovač. Pri pripájaní nezabudnite vybrať pásmo 2,4 GHz. Vonkajšia WIFI zásuvka zaujme aj týmito vlastnosťami: Prepínajte odkiaľkoľvek pomocou vzdialeného prístupu Jednoduché uvedenie do prevádzky a ovládanie pomocou bezplatnej aplikácie brennenstuhl®Connect Stupeň krytia: IP44 Napájacie napätie: 230 V / 50 Hz Spínacia kapacita: 13 A / 3000 W max. Rádiová frekvencia: 2,4 GHz WiFi Technické špecifikácie Výška: 9,50 cm Dĺžka: 6,70 cm Hmotnosť: 0,14 kg Šírka: 5,80 cm Farba: čierna Kompatibilita: brennenstuhl®Connect Rádiová frekvencia: 2,4 GHz Bezdrôtový dosah: 40 m Stupeň krytia (IP): IP44 Oblasť použitia: interiér / exteriér Maximálna teplota okolia: 35 °C Minimálna teplota okolia: -10 °C Po dohode pošlem aj na dobierku. Osobný odber Hlohovec.
Nové nočné svetlo BlitzWolf® BW-LT22
Predám BlitzWolf® BW-LT22 Senzor LED nočné svetlo Technické údaje: Model BW-LT22 Farba biely Materiál PC + ABS + hliník Typ Verzia pre suchú batériu Zdroj 3 * AA (suchá batéria) LED 28 ks SMD2835 Svetlá farba 3000K Jas 120 lm (max.) CRI ≥ 80 Vzdialenosť snímania 3-5m Uhol lúča 150° Doba nabíjania 2-3h Pracovná teplota -20 ~ 45 ℃ certifikácie CE, FCC, RoHS Vlastnosti: -Dva režimy: Dlhý dotykový ovládací krúžok na 3 sekundy na prepnutie režimov Manuálny režim dlhého zapnutia svetla: Svetlo zapnete/vypnete dvojitým kliknutím na ovládací krúžok Indukčný režim: Automaticky sa zapne, keď je detekovaný ľudský pohyb v tme. - Plynulé nastavenie jasu: Dotknite sa ovládacieho krúžku v smere alebo proti smeru hodinových ručičiek, aby ste dosiahli plynulé zosvetlenie a stmievanie -Batéria napájaná: 3 * AA suchá batéria (nie je súčasťou balenia) - Pohodlné pripevnenie: Magnetická základňa na pripevnenie k železným povrchom / Lepiaca páska na prilepenie na rovný povrch / Kožený remienok na zavesenie Poznámka: Svetlo si pamätá predchádzajúce nastavenie jasu iba v režime manuálneho zapnutia osvetlenia. V režime senzora je predvolený jas svetla 50 %, aby sa šetrila energia. Balenie obsahuje: 1 x nočné svetlo (3 ks AA batérie nie sú súčasťou balenia)