inzercia, predaj, predám, bazár

Predám pálenicu

Kategória: Ostatné

Predám dvojplášťovú nerezovú pálenicu s medeným potrubím,odkaľovačom a 120 litrovým chladičom. Je na objem kvasu cca 70 litrov, elektrické miešanie na 400W, zohrievanie plynovým horákom (nie je súčasťou). Viac informácií telefonicky.
Predám pálenicu
Podobné inzeráty
Predam medennu palenicu
Predám 1. ročnú certifikovanu pálenicu zaregistrovanú na colnom úrade v Banovciach nad Bebravou zo zdravotnych dôvodov, dostal som silnú cukrovku nesmiem piť alkohol pálenica bola vyrobená vo firme Medienka Krupinske Lazy, obsah medenneho kotla je 80 l cena 1800 eur možnosť odberu ihned
Predam 50l palenicu
Predam 50l palenicu na vyrobu destilatu Nova, nepoužitá
kotol na pálenicu
Predám medený kotol na pálenicu, cca asi na 60 litrov. Ručne kovaný
DOMÁCA PÁLENICA - predám
Predám domácu pálenicu: kotlina medená, medené trubky, chladič sud pozink100l.
Domaca palenica 30 litrov
Predam celonerezovu palenicu liehovar o objeme 30l s chladicom s medenou spiralou. Destilacne zariadenie je vhodne na vsetky druhy ohrevu, piecka na tuhe palivo, elektricky sporak, plynovy horak, … Rozmery hrnca su, priemer 40cm, vyska 40cm. Sucastou zariadenia je chladic, silikonove tesnenia, hadice, teplomer, navod.
Domaca palenica nepoužívaná nová
Predam celonerezovu palenicu o objeme 30l s chladicom s medenou spiralou. Destilacne zariadenie je vhodne na vsetky druhy ohrevu, piecka na tuhe palivo, elektricky sporak, plynovy horak, … Sucastou zariadenia je chladic, odkalovacia nadoba, silikonove tesnenia, hadice, teplomer, navod.