inzercia, predaj, predám, bazár

Predám pánske bundy

Kategória: Bundy a Kabáty

Predám bundy tak ako na obrázkoch
1. Koženka, veľkosť M / 50, cena 13€
2. Koženka, veľkosť M / 50, cena 10€
3. Kožená bunda, veľkosť M / 50, značka KARA, cena 20€
4. Koženka, veľkosť XXXL, cena 15€
5. Džínsová bunda, veľkosť M / 50, cena 10€

Ceny + poštovné, prípadne osobný odber
Predám pánske bundy
Podobné inzeráty
Zimná puffer bunda WAVEBOARD
Predám ľahkú páperovú bundu s kapucou vo veľkosti L. Ideálna na výšku postavy 180 cm. Bunda je vo veľmi peknej farebnej trojkombińacii tmavomodrá-červená-biela. Vnútorná strana kapuce a zipsová léga sú striebornej farby. Konce rukávov sa dajú regulovať duchým zipsom. V spodnej časti bundy je regulačná gumička na úpravu obvodu bundy. Zadná - chrbtová časť bundy je mierne predĺžená do oblúčika voči prednému dielu bundy. Vrecká bundy sú na zips. Vo vnútri bundy je vrecko na mobil. Bunda je v absolútnom poriadku.
Chlapčenská páperová bunda Lee Cooper
Chlapčenská zimná bunda. Výplň: 50% kačacie perie 50% umelé vlákno Veľkosť: S ( ale je vhodná asi na 13-14r dieťa, preto sme rýchlo vyrástli ????) Rozmery: Šírka chrbta: 52cm Dĺžka bundy: 63cm Dĺžka rukáva: 62 cm Používaná max 5x. Kapucna sa dá odopnuť. Zapínanie na zips + cvočky Vrecka na zapínanie na zips Zimne bundy, oblečenie, deti, detské oblečenie, detské bundy, chlapčenské bundy, páperové bundy,
Dámska bunda The North Face a Canada Goose
Predám túto minimálne nosenú dámsku/unisex bundu značky The North Face ešte s vysačkou veľkosti XL, ale nositeľnú aj ako pánske S-M. Kto je expert na bundy, ten rozozná iba podľa menšieho znaku na dámskom a zapínania zipsu na opačnej strane, ale inak bunda nie je zúžená ako to býva u dámskych. Cena je 65E + poštovné. Šírka bundy v podpazuší je 63cm, celková dĺžka 76cm a vonkajšia dĺžka rukáva je 66cm. Ďalej predám minimálne nosenú zimnú dámsku/juniorskú parku Canada Goose juniorského číslovania 14y, ktorú ale vie nosiť aj štíhla útla dáma na rozmer S-XS. Cena bundy je 110E + poštovné. V prípade záujmu bundy premeriam.
Dámska bunda The North Face a Canada Goose
Predám túto minimálne nosenú dámsku/unisex bundu značky The North Face ešte s vysačkou veľkosti XL, ale nositeľnú aj ako pánske S-M. Kto je expert na bundy, ten rozozná iba podľa menšieho znaku na dámskom a zapínania zipsu na opačnej strane, ale inak bunda nie je zúžená ako to býva u dámskych. Cena je 65E + poštovné. Šírka bundy v podpazuší je 63cm, celková dĺžka 76cm a vonkajšia dĺžka rukáva je 66cm. Ďalej predám minimálne nosenú zimnú dámsku/juniorskú parku Canada Goose juniorského číslovania 14y, ktorú ale vie nosiť aj štíhla útla dáma na rozmer S-XS. Cena bundy je 102E + poštovné. V prípade záujmu bundy premeriam.
Dámska bunda The North Face a Canada Goose
Predám túto minimálne nosenú dámsku/unisex bundu značky The North Face ešte s vysačkou veľkosti XL, ale nositeľnú aj ako pánske S-M. Kto je expert na bundy, ten rozozná iba podľa menšieho znaku na dámskom a zapínania zipsu na opačnej strane, ale inak bunda nie je zúžená ako to býva u dámskych. Cena je 65E + poštovné. Šírka bundy v podpazuší je 63cm, celková dĺžka 76cm a vonkajšia dĺžka rukáva je 66cm. Ďalej predám minimálne nosenú zimnú dámsku/juniorskú parku Canada Goose juniorského číslovania 14y, ktorú ale vie nosiť aj štíhla útla dáma na rozmer S-XS. Cena bundy je 92E + poštovné. V prípade záujmu bundy premeriam.
Pánske bundy L/XL
Pánske bundy, veľkosti a ceny na fotkách. 2 bundy na fotke vpravo sú na donosenie. Boli intenzívne nosené, farba už nie je taká výrazná, kde tu ručne zašité. Do práce to už nie je, ale na prechádzky so psíkom, na domáce práce,na ryby či hríby ešte poslúžia. Preferujem osobný odber. Pošlem aj poštou ale až po nabehnutî platby na môj účet. Na dobierku neposielam! Pozri moje inzeráty možno sa ti niečo zapáči