inzercia, predaj, predám, bazár

Predám pánske tenisky Le coq sportif

Kategória: Topánky, obuv

Predám značkové francúzke tenisky biele Le coq sportif, pánské tenisky, velkosť EUR 44, bez poškodenia, max 10krát obuté, veľmi pohodlné..
Predám pánske tenisky Le coq sportif
Podobné inzeráty
Predám tenisky Le Coq Sportif
Predám tenisky Le Coq Sportif, málo nosené, bez poškodení, veľkosť 39.
Predám tenisky Le Coq Sportif 39
Predám tenisky Le Coq Sportif, málo nosené, bez poškodení, veľkosť 39.
Dámske tenisky baleriny Le Coq Sportif velk. 39
Predám dámske tenisky baleriny Le Coq Sportif v čiernej farbe. Sú nosené ale vovelmi dobrom stave, bez poškodenia. Veľkosť 39. Cena: 15€ Osobný odber Bratislava alebo Rajka v prípade zaslania poštou plus poštovné podľa tarif SP alebo zasielkovne. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty. Ďakujem
Le coq sportif dámske-detské plátené tenisky 3 (36)
Predám dámske-detské plátené tenisky francuz. značky Le coq sportif UK 3 (36) , vnútorná dĺžka 23 cm, vonkajšia 24 cm ,pohodlné, bledisivá farba, 2x obuté Cena 18€ + poštovné.
Nové tenisky Le Coq Sportif veľ. EU 45
Predám nepoužívané tenisky z dôvodu malej veľkosti. Model: T-Player Velcro Veľkosť: EU 45, UK 10.5, US 11 Farba: biela (strieborná) Prosím kontaktovať SMS. Možnosť osobne vyskúšať v LH.
Pánske tenisky Nike Air Max č. 43
Predám málo nosené pánske tenisky Nike Air Max, veľkosť č. 43. Pánska obuv značky Nike. Tenisky Nike v zaujímavom farebnom prevedení upútajú na prvý pohľad. Disponujú rôznym prešitím sieťoviny a syntetického materiálu na zvršku, čo im dodáva športový vzhľad. Značkové tenisky majú nízky golier s podšívkou pre elegantnejší vzhľad a penovú medzipodrážku, ktorá ponúka antivibračnú ochranu s vysokou odozvou. Botasky pre pánov sú vhodné na každodenné nosenie. Pánske tenisky poskytujú dostatočnú ventiláciu chodidla. Vďaka Air Max ponúkajú ľahkú ochranu proti nárazom s vysokou odozvou, zatiaľ čo medzipodrážka s mäkkou penou a veľkými pružnými drážkami dodáva flexibilitu a jednoduchosť pohybu. Štýlové pánske botasky Nike majú gumové detaily na podrážke pre väčšiu trakciu a odolnosť Detaily produktu: moderný vzhľad priedušnosť vďaka sieťovinovému zvršku nízky golier s podšívkou technológia AirMax gumová podrážka s vysokou trakciou a odolnosťou Materiál: zvršok: textil, syntetický materiál vnútro: textil podrážka: guma Technológie Air Max - Spoločnosť Nike predstavila v roku 1979 novú technológiu výroby známu ako Air Cushioning Technology, teda technológiu tlmenia. Hlavným znakom tejto technológie je odpružená časť nachádzajúca sa v medzipodrážke v oblasti päty. Odpruženie spočíva vo vzduchovom vaku, ktorý je napustený plynom pod vysokým tlakom, vďaka čomu dokáže odolávať zaťaženiu a nárazom vznikajúcich pri používaní tenisiek. Výhodu tohto odpruženia ocenia najmä atléti, ktorí vďaka tejto technike vynakladajú menšie úsilie pri behu čím šetria svoju energiu a chránia tak svoje kĺby pred nadmernou záťažou. PC bola 109€.