inzercia, predaj, predám, bazár

predám pánsku bomberu zn.Brandit Hooded MA1

Kategória: Bundy a Kabáty

Predám úplne novú pánsku bomberu zn.Brandit Hooded MA1 s kapucńou.Veľkosť XL.Farba olivova,teplá podśivka ćiernej farby.Material 100 perc.nylon a podšivka 100 perc.polyester.Rozmery-prsia pod pazuchami 64 cm,ramena-54 cm,dlźka rukňavu od ramena nadol 69 cm.dlžka chrbta merana od krku nadol aj s úpletom-70 cm.Póvodna cena 79,90 eu,bunda bola zakúpená v Nemecku.Cena je aj s pośtovnym-dobierka.
predám pánsku bomberu zn.Brandit Hooded MA1
Podobné inzeráty
predám pánsku bomberu zn.Brandit Hooded MA1
Predám úplne novú pánsku bomberu zn.Brandit Hooded MA1 s kapucńou.Veľkosť XL.Farba olivova,teplá podśivka ćiernej farby.Material 100 perc.nylon a podšivka 100 perc.polyester.Póvodna cena 79,90 eu,bunda bola zakúpená v Nemecku.Cena je aj s pośtovnym-dobierka.
Brandit bronx
Predám pansku zimnú bundu značky brandit bronx. Nenosená ako nová. Kupované Viac info na stránke
Zimná bunda Brandit
Predám zimnú bundu Brandit M65 GIANT. Veĺkosť 4XL. Nosená ani nie jednú sezónu.
predám pánsku  bundu zn.Brandit Giant M-65
Predám úplne novú pánsku bundu BRANDIT GIANT camufláž,švédsky vzor,veľkosť XXL.Bunda bola len vyskušaná,nebola vôbec nosená, má odnímateľnú teplú podšivku a v limci uloženú kapucńu.Povodná cena 136 euro.Cena je aj s postovným-dobierka.
Columbia FIVEMILE BUTTE HOODED JACKET velkost M
Predam tuto bundu vo farbe NAVY blue.Dovod predaja - nevyuzita. Stav 9/10. technologia Omni Heat. Velkostna tabulka na obrazku. Prešívaná zatepľovacia pánska bunda Columbia FIVEMILE BUTTE HOODED JACKET sa hodí na turistiku aj do mesta. Termoreflexná podšívka udržuje teplo vnútri, zatiaľ čo vodoodolná tkanina odrazí neočakávanú prehánku. Keď sa počasie zmení, stačí nasadiť kapucňu. podšívku tvorí termoreflexná technológia Omni-Heat Reflective - strieborné body odrážajú teplo späť k užívateľovi vodoodolná tkanina syntetická izolácia Thermarator™ elastický lem kapucne a manžiet chránič brady bočné vrecká na zips Špecifikácie Materiál 100 % polyester Podšívka 100 % polyester , Omni-Heat™ Reflective lining Zateplenie 100 % polyester, Thermarator™ Vrecko vonkajšie 2 predné vrecká na zips Technológie OMNI-HEAT ® REFLECTIVE , THERMARATOR
Zľava - Nová pánska bunda Mammut Zinal HS Hooded Jacket
Nová (s visačkami), nenosená bunda Mammut Zinal HS Hooded Jacket, velkosť S. Vhodná na outdoorové aktivity, skialp alebo aj na bežné nosenie. Bluesign®, Dry Technology, DWR, Mammut Easy combine, Mammut Georganic 3D Technology. Bežná cena 220+ EUR, poštovné v cene. Viac info: