inzercia, predaj, predám, bazár

predám pánsku bundu Surplus

Kategória: Bundy a Kabáty

Predám bundu SURPLUS- M65 Regiment ,veľkosť XL s teplou odnímateľnou vloźkou,bunda bola párkrát oblećena,je vśak ćistá a nepośkodená.Cena je aj s pośtovným-dobierka.Bunda má vo vloźke dve vrecká na zips.Farba bundy je tmavoćierna ako na poslednej fotke.Násivka nad vreckom je odnimateľná-suchý zips.
predám pánsku bundu Surplus
Podobné inzeráty
Kabát Surplus M-65 Regiment - čierny
Predám čisto nový nenosený kabát Surplus s výsačkou. - kvalitná kabátová bunda v klasickom armádnom strihu M-65 od nemeckého výrobcu SURPLUS, - dve objemné bočné vrecká na ruky s klopkou so zapínaním na cvoky, - dve veľké hrudné vrecká s klopkou so zapínaním na cvoky, - nastaviteľné lemy rukávov pomocou suchého zipsu, - masívny zips chránený légou pripínateľnou cvokmi, - v golieri schovaná kapucňa, - súčasťou bundy je vysoko hrejivá odopínateľná vložka, - vložka má samostatné zapínanie na zips a dve bočné vrecká so zapínaním na zips, - šnúrky na stiahnutie v páse a v dolnej časti bundy.
Military bunda Surplus M65 Regiment
Predám túto štýlovú bundu Surplus M65 Regiment. Nosená, v dobrom stave, vyberatelná teplá vložka, takže nositeľná aj v zime, kapucňa skrytá v golieri, miery: šírka pod pazuchami 73 cm, celkova dĺ.:91 cm, rukáv od ramena 66 cm. Veľkosť sadne aj na XXL, preto sa riaďte rozmermi.
Pánska textilná bunda Surplus obojstranná xl
Predám textilnú bundu Surplus.Velkosť XL farba čierna/karovaná červená Minimálne nosená
Panka bunda Surplus M65
Predam dva razy oblecenu budnu Surplus M65, velkost M, jedna sa v podstate o novu bundu. Odnimatelna vlozka, kapuca.
Bunda Regiment S&T 75 (M65)
Predám bundu vojenského štýlu nemeckej značky Surplus, typ Regiment M 65 veľkosť XL, čierna farba. Bunda je nenosená. Šírka cez hrudník 64 cm. Cena 49 eur. Osobný odber BB.
Bunda Regiment S&T 75 (M65)
Predám bundu vojenského štýlu nemeckej značky Surplus, typ Regiment M 65 veľkosť XL, čierna farba. Bunda je nenosená. Šírka cez hrudník 64 cm. Cena 40 eur. Osobný odber BB.