inzercia, predaj, predám, bazár

Predám pánsku kozmetiku holenie

Kategória: Zdravie a krása

Predám pánsku kozmetiku holenie
Predám pánsku kozmetiku holenie
Podobné inzeráty
Pena na holenie Face & Body
Predám novú, nepoužitú penu na holenie Face & Body Shaving Foam (75 ml.). Unisex pena na holenie Saffee Face & Body je určená na holenie tváre, nôh, podpazušia a oblasti bikín. Vďaka extra jemnej receptúre bez parfumácie a farbív je vhodná aj pre citlivú pokožku. Hustá krémová pena uľahčuje holenie a zároveň zanecháva pokožku hydratovanú, jemnú a bez prejavov podráždenia spôsobených holením. Cena: 1,90€. V prípade záujmu prosím píšte správu. Ďakujem.
Pena na holenie Face & Body
Predám novú, nepoužitú penu na holenie Face & Body Shaving Foam (75 ml.). Unisex pena na holenie Saffee Face & Body je určená na holenie tváre, nôh, podpazušia a oblasti bikín. Vďaka extra jemnej receptúre bez parfumácie a farbív je vhodná aj pre citlivú pokožku. Hustá krémová pena uľahčuje holenie a zároveň zanecháva pokožku hydratovanú, jemnú a bez prejavov podráždenia spôsobených holením. Cena: 1,80€. V prípade záujmu prosím píšte správu. Ďakujem.
NOVÝ dámsky holiaci strojček
Jemné holenie vďaka 2 pružne uloženým holiacim fóliám - ideálny pre citlivé miesta. Vhodný na suché a mokré holenie 3 v 1: holenie, strihanie a peeling Jemné holenie vďaka 2 pružne uloženým holiacim fóliám – ideálny na citlivé miesta Odnímateľná jednotka holiacej hlavy sa jednoducho čistí pod tečúcou vodou Blokovateľný holiaci mechanizmus 3 nadstavce Strihací nadstavec pre presné holenie bikinovej zóny Klzný nadstavec umožňuje mimoriadne šetrnú aplikáciu Peelingový nadstavec pre príjemnú revitalizáciu pokožky Prevádzka na batérie – bez rušivého kábla Vrátane čistiaceho štetca, puzdra, ochranného krytu a oleja na strihaciu hlavu Kryt chránený proti silnému prúdu vody (IPX6) Vrátane 2 batérií typu AA Prevádzkový čas (s 2 novými batériami): cca 120 minút Rozmery: cca 14,3 x 5,8 x 4,2 cm Celková hmotnosť: cca 120 g (bez batérie a nadstavca) Cena je 10€.
MÜHLE miska na holenie
Predám úplne novú a nepoužitú čiernu porcelánovú misku na holenie s pokovovaným okrajom od Mühle. Priemer misky je 12 cm, výška 5,6 cm. Veľmi dobrý pomocník pre vypracovanie kvalitnej peny na holenie. Nevolajte ani neesemeskujte, v prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom, (ak nenájdete odpoveď v doručenej pošte, skontrolujte si prosím priečinky s názvom „spam” alebo „nevyžiadaná pošta”). Možnosť zaslania poštou - cena+poštovné alebo osobný odber v Štítniku.
MÜHLE miska na holenie
Predám novú čiernu porcelánovú misku na holenie s pokovovaným okrajom od Mühle. Priemer misky je 12 cm, výška 5,6 cm. Veľmi dobrý pomocník pre vypracovanie kvalitnej peny na holenie. Nevolajte ani neesemeskujte, v prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom, (ak nenájdete odpoveď v doručenej pošte, skontrolujte si prosím priečinky s názvom „spam” alebo „nevyžiadaná pošta”). Možnosť zaslania poštou - cena+poštovné alebo osobný odber v Štítniku.
Predám kozmetiku za symbolickú cenu
Predám novú aj používanu kozmetiku. Linky na oči Avon, čierna a tyrkysová malo používané, revolutione aha bha kyselinovy peeling minúta ani nie 1/4, kyselinu glykolova revolutione minutá cca 1/3, peeling yves roche nový, štetce na kozmetiku, vlasovú hmlu dixi, essence brow mé odskúšaný, farmasi korektor,revolution korektor,podkladova báza catrice, krém na ruky dougles nový, gosh lesk odskúšaný, catrice linka takmer celá, loreal rúž Kontakt iba mailom