inzercia, predaj, predám, bazár

Predám pastiersky bič

Kategória: Ostatné

Predám pastiersky bič z pravej hovädzej kože, alebo vymením za starú koženú žinenku. Cena dohodou, záleží od dĺžky a výzdoby. Fotky aktuálne vyrobených bičov pošlem emailom. Stránka pre nadšencov pastierskych bičov: ( nie je to internetový obchod )
Tel. kontakt v prac. dňoch až po 14:00
Predám pastiersky bič
Podobné inzeráty
Pastiersky bič Tatar , svetlý a hnedý
Pastiersky bič vyrobený na Orave, Farba na fotkach sa môže trochu líšiť od skutočnej farby biča. Materiál, koža- 2,5mm pevná, drevo- buk , dĺžka cca-250 cm bez rúčky Poctivá ručná práca. Môžete si bič vyskúšať, poťažkať. Nie je to atrapa je plne funkčný. Je vhodný pre skúseného, ale aj menej skúseného bičomanipulanta kontakt:
Pastiersky bič Tatar
Pastiersky bič Tatar dĺžka : 250cm +rúčka 31cm materiál : koža hovädzia hladenica farba : tmavý a svetlý bič je vhodný na plieskanie môžete si ho prísť pozrieť a vyskúšať farba na fotkách sa môže trochu líšiť od farby v realite
Pastiersky bič
Pastiersky bič Tatar dĺžka : 250cm +rúčka 31cm materiál : koža hovädzia hladenica farba : tmavý a svetlý bič je vhodný na plieskanie môžete si ho prísť pozrieť a vyskúšať farba na fotkách sa môže trochu líšiť od farby v realite kontakt:
Pastiersky bič
Predám ručne pletený slovenský pastiersky bič. Dĺžka cca 5,5m, cena 120€. Možnosť vidieť, vyskúšať.
Pastiersky bič
Predám ručne pletený slovenský pastiersky bič. Dĺžka je cca 2,5m. Cena je 90€.
Zapaľovače značky BIC
Klasický zapaľovač alebo obrazkovy BIC. Mix farieb. Veľká výdrž, vysoká kvalita - to sú heslá vystihujúce práve zapaľovače BIC. Kto ich pozná, iste súhlasí.Normalne stoji kus 1,50€/1kus ja predam 1kus/1€. Predam len po baleniach! 1balenie=10kusov. KONTAKT edamgrohote10@ telefonne cislo je vymyslene!