inzercia, predaj, predám, bazár

Predám pekný moderný a zrekonštruovaný 2 izbový bytík v Holí

Kategória: Byty

Hľadáte pekný, moderný a zrekonštruovaný byt, do ktorého sa nasťahujete a bez práce môžete bývať? Tak práve tento bytík je ten pravý práve pre Vás. Predstavujem Vám pekný, moderný zrekonštruovaný 2 izbový bytík, ktorý sa nachádza v bytovom dome, ktorý je po revitalizácii. Nech sa páči, exkluzívne Vám ponúkame na predaj bytík na prvom poschodí, na ulici kpt.Nálepku v meste Holíč s parkovaním v nádvorí pred bytovým domom.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej kúpeľne s rohovou vaňou, samostatného WC, kuchyne s jedálňou, obývacou izbou spojenou so spáľňou a detská izba. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, plastové okná s roletami deň a noc,v izbách sú plávajúce podlahy, na chodbe dlažba, kuchynská linka vyrobená na mieru so zabudovanými spotrebičmi (umývačka riadu, elektrická sklokeramická varná doska, digestor, elektrická rúra), v detskej izbe sa nachádza veľkorysý vstavaný šatník a na chodbe botník.

K bytu prislúcha pivnica. Nájom je vo výške 180,-€ .Výborná a vyhľadávaná lokalita, plná občianska vybavenosť, škola, škôlka , autobusová zastávka aj obchody v blízkosti bytu, príjemní a bezproblémoví susedia.

Len s našou realitnou spoločnosťou Vám zabezpečíme tieto služby = bezplatné vybavenie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru na trhu s možnosťou 100% financovania nehnuteľnosti, odovzdanie nehnuteľnosti zabezpečený preberacím protokolom, prepíšeme na Vás všetky náležitosti na plynulý chod domácnosti – energie, plyn, voda, vypracujeme a odovzdáme kúpne zmluvy na príslušný katastrálny odbor, hradíme katastrálne poplatky, overenie podpisov tak aby celý proces pri kúpe a predaji bol pre Vás bezstarostný, plynulý, maximálne bezpečný a aby to bolo úplne dokonalé v prípade záujmu o kompletný servis tzn. kúpa nehnuteľnosti + hypotekárny servis ako BONUS Vás aj nasťahujeme.
Predám pekný moderný a zrekonštruovaný 2 izbový bytík v Holí
Podobné inzeráty
Predám pekný, moderný, zrekonštruovaný 2 izbový bytík v Holí
Radi by ste bývali v peknom, modernom a zrekonštruovanom byte, do ktorého sa môžte ihneď nasťahovať a bývať? Tak práve tento bytík je ten pravý pre Vás. Predstavujem Vám pekný, moderný zrekonštruovaný 2 izbový bytík, ktorý sa nachádza v bytovom dome, ktorý je po kompletnej revitalizácii. Nech sa páči, exkluzívne Vám ponúkame na predaj bytík na druhom poschodí, na ulici kpt.Nálepku v meste Holíč s parkovaním v nádvorí pred bytovým domom. Dispozične pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, kúpeľne so sprchovým kútom a WC, kuchyne s jedálňou, obývacia izba a spáľňa. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, plastové okná,v izbách a kuchyni sú plávajúce podlahy, na chodbe dlažba, kuchynská linka vyrobená na mieru so zabudovanými spotrebičmi (elektrická sklokeramická varná doska, digestor, elektrická rúra) umývačka riadu, v spáľni sa nachádza veľkorysý vstavaný šatník a na chodbe botník. K bytu prislúcha pivnica o výmere 8m2 plus spoločný priestor v kočikárni. Mesačné náklady na bývanie sú 235,-€ .Výborná a vyhľadávaná lokalita, plná občianska vybavenosť, škola, škôlka , autobusová zastávka aj obchody v blízkosti bytu, príjemní a bezproblémoví susedia. Len s našou realitnou spoločnosťou Vám zabezpečíme tieto služby = bezplatné vybavenie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru na trhu s možnosťou 100% financovania nehnuteľnosti, odovzdanie nehnuteľnosti zabezpečený preberacím protokolom, prepíšeme na Vás všetky náležitosti na plynulý chod domácnosti – energie, plyn, voda, vypracujeme a odovzdáme kúpne zmluvy na príslušný katastrálny odbor, hradíme katastrálne poplatky, overenie podpisov tak aby celý proces pri kúpe a predaji bol pre Vás bezstarostný, plynulý, maximálne bezpečný a aby to bolo úplne dokonalé v prípade záujmu o kompletný servis tzn. kúpa nehnuteľnosti + hypotekárny servis ako BONUS Vás aj nasťahujeme.
Predám pekný 2,5 izbový bytík v lukratívnej lokalite Holíča
V exkluzívnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj zaujímavý 2,5 izbový bytík. Bytík sa nachádza na druhom poschodí z dvoch na lukratívnej adrese Zámocká v meste Holíč. Bytový dom, v ktorom sa bytík nachádza je po kompletnej revitalizácii so spoločným balkónom na medziposchodí, na pozemku o rozlohe 1011m2, z ktorého má každý majteľ bytu podiel na pozemku o výmere 1/8. Bytík sa nachádza na pozemku, ktorý je celý oplotený s dvorom na ktorom má každý bytík svoju garáž s príjazdovou cestou a bránou na elektrický pohon na diaľkové ovládanie. Byt má výmeru 51m2 plus pivnica, ktorá sa nachádza v suteréne bytovky. Dispozičné riešenie bytu je vstupom cez chodbu s odkladacím priestorom nad vchodovými dverami, kuchynská linka so spotrebičmi, kúpeľňa so sprchovým kútom s priestorom na práčku, sušičku a s WC, obývacia miestnosť s krbovými kachľami s výmenníkom na tuhé palivo, ktoré je napojené na vykurovanie do radiátorov v celom byte ale nie je problém topiť aj elektrickým kotlom, ktorý sa v minulosti nachádzal v pivnici odkiaľ vedú rozvody do bytu, spálňa s veľkorysím šatníkom a posledá izba môže slúžiť novým majiteľom podľa vlastných požiadaviek ako napríklad práčovňa, šatník či menšia izbička to už necháme na výber novým majiteľom. Výhodou nehnuteľnosti je málo bytov v bytovom dome nakoľko v jednom vchode sú len 4 byty.Vo dvore sa nachádza spoločný altánok s grilom na posedenie či menšie oslavy, dostupné bezproblémové parkovanie či v garáži alebo vo dvore bytového domu. Výborná lokalita kúsok od Holíčskeho zámku, u ktorého je krásne detské ihrisko, rybník na skok do centra mesta. Náklady na bývanie pre dve osoby sú 125,-€ nájomné a 60,-€ elektrina. V tejto vyhľadávanej lokalite je plná občianska vybavenosť, banky, pošta, škola, škôlka, autobusová zastávka, obchody, reštaurácie a mnoho ďalšieho. Len s našou realitnou spoločnosťou Vám zabezpečíme tieto služby = bezplatné vybavenie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru na trhu s možnosťou 100% financovania nehnuteľnosti, odovzdanie nehnuteľnosti zabezpečený preberacím protokolom, prepíšeme na Vás všetky náležitosti na plynulý chod domácnosti – energie, plyn, voda, vypracujeme a odovzdáme kúpne zmluvy na príslušný katastrálny odbor, hradíme katastrálne poplatky, overenie podpisov tak aby celý proces pri kúpe a predaji bol pre Vás bezstarostný, plynulý, maximálne bezpečný a aby to bolo úplne dokonalé v prípade záujmu o kompletný servis tzn. kúpa nehnuteľnosti + hypotekárny servis ako BONUS Vás aj nasťahujeme.
Predám pekný, zariadený, zrekonštruovaný 2 izbový bytík
Hľadáte byt do ktorého si zoberiete osobné veci a bez práce bývate? Tak práve tento bytík je ten pravý. Predstavujem Vám zariadený, čiastočne zrekonštruovaný 2 izbový bytík s balkónom ktorý sa nachádza v širšom centre mesta. Bytový dom po revitalizácii v peknom prostredí obklopený stromami. Nech sa páči, ponúkame Vám na predaj zrekonštruovaný 2-izbový byt na ulici Mallého v meste Skalica. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne so sprchových kútom, samostatného WC, kuchyne s jedálňou, obývacej izby a spálne so vstupom na balkón. K bytu prislúcha pivnica. Nájom je vo výške 90,-€ .Výborná a vyhľadávaná lokalita, plná občianska vybavenosť, škola, škôlka , autobusová zastávka aj obchody v blízkosti bytu, príjemní a bezproblémoví susedia. V cene je kompletný právny a hypotekárny servis, katastrálne poplatky, prepis bytu, energií, atď. Maklérka odporúča. Len s našou realitnou spoločnosťou Vám zabezpečíme tieto služby = bezplatné vybavenie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru na trhu s možnosťou 100% financovania nehnuteľnosti a plus v prípade záujmu o kompletný servis tzn. kúpa nehnuteľnosti + hypotekárny servis (bezplatná služba ) SŤAHOVANIE GRATIS
Predám pekný, zariadený, zrekonštruovaný 2 izbový bytík
REZERVOVANÉ Hľadáte byt do ktorého si zoberiete osobné veci a bez práce bývate? Tak práve tento bytík je ten pravý. Predstavujem Vám zariadený, čiastočne zrekonštruovaný 2 izbový bytík s balkónom ktorý sa nachádza v širšom centre mesta. Bytový dom po revitalizácii v peknom prostredí obklopený stromami. Nech sa páči, ponúkame Vám na predaj zrekonštruovaný 2-izbový byt na ulici Mallého v meste Skalica. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne so sprchových kútom, samostatného WC, kuchyne s jedálňou, obývacej izby a spálne so vstupom na balkón. K bytu prislúcha pivnica. Nájom je vo výške 105,-€ .Výborná a vyhľadávaná lokalita, plná občianska vybavenosť, škola, škôlka , autobusová zastávka aj obchody v blízkosti bytu, príjemní a bezproblémoví susedia. Len s našou realitnou spoločnosťou Vám zabezpečíme tieto služby = bezplatné vybavenie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru na trhu s možnosťou 100% financovania nehnuteľnosti, odovzdanie nehnuteľnosti zabezpečený preberacím protokolom, prepíšeme na Vás všetky náležitosti na plynulý chod domácnosti – energie, plyn, voda, vypracujeme a odovzdáme kúpne zmluvy na príslušný katastrálny odbor, hradíme katastrálne poplatky, overenie podpisov tak aby celý proces pri kúpe a predaji bol pre Vás bezstarostný, plynulý, maximálne bezpečný a aby to bolo úplne dokonalé v prípade záujmu o kompletný servis tzn. kúpa nehnuteľnosti + hypotekárny servis ako BONUS Vás aj nasťahujeme.
Predám pekný, zrekonštruovaný, zariadený 2 izbový bytík
Predám pekne, zrekonštruovaný a zariadený 2 izbový bytík v Holíči na ulici SNP. Byt prešiel rekonštrukciou - plastové okná, podlahy, interiérové dvere, elektrina, odpady, nová vaňa, umývadlová skrinka, nové wc, nová moderná kuchynská linka, nový plynový sporák, digestor, obklady v kuchyni. Bytík je zariadený a pripravený ihneď k nasťahovaniu. Len s našou realitnou spoločnosťou Vám zabezpečíme tieto služby = bezplatné vybavenie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru na trhu s možnosťou 100% financovania nehnuteľnosti, odovzdanie nehnuteľnosti zabezpečený preberacím protokolom, prepíšeme na Vás všetky náležitosti na plynulý chod domácnosti – energie, plyn, voda, vypracujeme a odovzdáme kúpne zmluvy na príslušný katastrálny odbor, hradíme katastrálne poplatky, overenie podpisov tak aby celý proces pri kúpe a predaji bol pre Vás bezstarostný, plynulý, maximálne bezpečný a aby to bolo úplne dokonalé v prípade záujmu o kompletný servis tzn. kúpa nehnuteľnosti + hypotekárny servis ako BONUS Vás aj nasťahujeme.
Na predaj 3 izbový byt Ružomberok
VMREALITY ponúka na predaj veľkometrážny 3 izbový byt (79,4m2) v tehlovej bytovke blízko centra. Nachádza sa na 3/3 poschodí s výhľadom do dvora, čo poskytuje kľudné a slnečné bývanie. Bytík s južnou orientáciou má dispozíciu: vstupná chodba, veľká kuchyňa, kúpeľňa s wc, obývačka s krbom, spálňa, pracovňa. Krb v obývačke má stropom ťahané prieduchy do každej izby. Ohrev teplej vody je zabezpečený bojlerom. Bytík je pekne vkusne porobený, ihneď voľný. Zaujímavé sú aj mesačné náklady 125€+elektrika. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, keďže sa bytík nachádza v tesnej blízkosti centra mesta. V cene je zahrnutý kompletný realitný servis a pri záujme vybavenie hypotekárneho úveru.