inzercia, predaj, predám, bazár

Predám piliny

Kategória: Ostatné

Predám čisté bukové piliny cena dohodou. Okolie lučenec viem aj zaviesť. Skladujem ich v bigbegoch. Podobná pilina ako z uhlovej píly. Používajú ju na výrobu brikiet ale mám aj smrekovú pilinu pásovej píli tiež je čistá. Každý týždeň kolo 2 až 5 bigbegov.
Predám  piliny
Podobné inzeráty
Predám piliny (vhodné aj na údenie)
Predám piliny navrecované v obilných vreciach. Piliny sú vhodné aj na údenie alebo pod zvieratá (nemažeme pílu chemickým olejom). Možnosti: > dubové (vhodné na údenie) 5€/vrece > mix ostatných drevín (vhodné napr. pod zvieratá) 3€/vrece Cena ze jedno vrece je 3€.
Predám piliny (vhodné aj pod zvieratá, údenie)
Predám piliny navrecované v obilných vreciach. Piliny sú vhodné aj pod zvieratá (nemažeme pílu chemickým olejom). Cena ze jedno vrece pilín z mixu drevín je 3€. Cena ze jedno vrece dubových pilín je 5€.
Peletovač na pelety z piliny - k dispozícii ihneď
Predám 11 kW peletovač na drevené piliny, viacstupňová prevodovka. Vhodný pre stolárov. Rozsah vlhkosti piliny 12-20%. Hodinový výkon cca 150 kg peliet. Môžete si doniesť vlastný materiál na odskúšanie.
Piliny  na udenie  -dubove
Piliny su čisté vhodne na udenie 1 vrece -8€ Mix piliny ( nieje vhodne na udenie ) 3€
Piliny z tvrdého a mäkkého dreva
Mám zvýšený záujem o piliny z tvrdého a mäkkého dreva. Piliny oddelené podľa druhu čo najviac suché, teda nevystavené dažďu a nadmernej vlhkosti. Odber sa dohodne po telefonickej dohode.
Predam palivove drevo,odrezky a piliny
Predam piliarske odrezky(jedla,smrek,borovica),vhodne ako palivove drevo alebo na zostepkovanie,ponukam aj piliny z uvedenych drevin.Male mnozstva,ale aj kamionove odbery