inzercia, predaj, predám, bazár

Predám platkové sústružnícke nože

Kategória: Náradie

Predám platkove sústružnícke nože do diery. Cena za všetky 20e. Viem doviesť do Lc, Dt, ZV, BB.
Predám platkové sústružnícke nože
Podobné inzeráty
Predám platkové sústružnícke nože
Predám platkove sústružnícke nože do diery. Je ich 5ks. Veľkosť viď foto. Cena za všetky 120e. Viem doviesť do Lc, Dt, ZV, BB.
Predám platkové sústružnícke nože
Predám platkove sústružnícke nože do diery. Je ich 5ks. Veľkosť viď foto. Cena za všetky 90e. Viem doviesť do Lc, Dt, ZV, BB.
DELUXE Profesionálna brúsna sada na nože, 5 brúsnych kameňov
Brúsna sada DELUXE je najvyššia rada z brúsnych sád, zoznam sád podľa ceny – STANDART, UNIVERSAL, PROFESSIONAL a DELUXE. Brúsenie nožov s brúsnou sadou DELUXE je pomerne jednoduché, sada zabezpečuje dodržiavanie zvoleného uhlu brúsenia, preto s ňou dokážu nabrúsiť nože aj začiatočníci. Brúsenie pod 4 rôznymi uhlami - 17°, 20°, 25° a 30°: 17° - uhol používaný napr. na filetovacie nože, britvy a pod. extrémne, avšak krehké ostrie. 20° - uhol používaný napríklad na kuchynské nože a nože primárne určené na krájanie potravín 25° - ideálny uhol pre outdorové a lovecké nože, poskytuje ostré a stabilné ostrie 30° - uhol vhodný pre pracovné nože, na sekanie a pod. Sada obsahuje 5 brúsnych kameňov zrnitosť (grid) - 70, 120, 280, 600, 1000: 70 - extra hrubý kameň (čierny) - na reprofiláciu ostria a úpravu poškodeného ostria 120 - hrubý kameň (červený) - na úpravu poškodeného ostria a extrémne tupých nožov 280 - stredne hrubý kameň (zelený) - prvá fáza brúsenia otupeného noža 600 - jemný kameň (modrý) - vhodný pre jemné brúsenie a udržiavanie ostria 1000 - extra jemný kameň (žltý) - vhodný pre vyleštenie už nabrúseného ostria Balenie obsahuje: Svorku na uchytenie noža, brúsny olej, 5 brúsnych kameňov, 5 vodiacich tyčiek, náhradné skrutky, plastový box, návod v SK Ak máte záujem, píšte cez kontaktný formulár, prípadne volajte alebo SMS. Cena 44€ + poštovné, alebo osobne v ZH
Sústružnícke nože
Predám nové sustruznicke nože. Rozmery na obrázkoch. Cena 3€kus. Mám po 5ks z kazdeho
ODIHLOVACÍ SET - ODIHLOVAČ - SADA 10 KS - PREDÁM
Predám túto sadu na zrazenie vnútorných a vonkajších hrán otvorov. Vhodné pre odihľovanie dier a otvorov. V držiaku je úložný priestor na náhradné čepeľe. Materiál čepele: HSS. Dobrá húževnatosť a tvrdosť, dlhá životnosť. Dobrá odolnosť proti nárazom pri nízkej teplote. ▀ Cena sady držiak + krabička otočných nožov (10ks) - 15 € V ponuke aj iné frézovacie a sústružnícke náradie, kovoobrábacie a strojárenské náradie, sústružnícke nože, záhlbník, záhlbníky, fréza, frezky, stopkové frézy, TK vymeniteľné plátky. Vhodné pre všetky uhlové brúsky ako: Makita, Parkside, Milwaukee, DeWalt, Scheppach, Zipper, Einhell, Narex, Bosch, Hilti, Metabo, EXTOL a podobne. POZRITE SI INZERÁTY POD MOJÍM MENOM Možnosť poslať poštou na dobierku. Tel.č.
VRTÁKY SADA 1-10 mm - 19 KS - PREDÁM
Predám túto sadu 19 ks vrtákov v plastovom boxe. Na presné vŕtanie do ocele, liatiny, neželezných kovov a plastov Vyrobené z rýchloreznej ocele HSS a HSS-TiN. Povlak z nitridu titánu znižuje trenie a zrýchľuje rýchlosť vŕtania. Na legované a uhlíkové ocele, temperovanú liatinu, spekané železo, niklovú mosadz, meď, bronz, najmä na tvrdé plasty. Valcová rukoväť, zosilnená rezná hrana Rozmery vrtákov v sade • 1,0; 1,5; 2,0; 2,5; 3,0; 3,5; 4,0; 4,5; 5,0; 5,5; 6,0; 6,5; 7,0; 7,5; 8,0; 8,5; 9,0; 9,5; 10,0 mm V ponuke 2 druhy: ▀ SADA 19ks- HSS (1-10mm) - 10 € ▀ SADA 19ks- HSS + TiN (potiahnutie nitridom titánu) (1-10mm) - 15 € V ponuke aj iné frézovacie a sústružnícke náradie,vrtáky, kovoobrábacie a strojárenské náradie, sústružnícke nože, frezky, stopkové frézy, TK vymeniteľné plátky. Vhodné pre všetky uhlové brúsky ako: Makita, Parkside, Milwaukee, DeWalt, Scheppach, Zipper, Einhell, Narex, Bosch, Hilti, Metabo, EXTOL a podobne. POZRITE SI INZERÁTY POD MOJÍM MENOM Možnosť poslať poštou na dobierku. Tel.č.