inzercia, predaj, predám, bazár

Predám plynový kotol Junkers ( BOSCH) Eurostar ZWE 24-4MF

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Plynový kotol, nie kondenzačný Junkers ZWE 24-4 MFK, s prietokovým ohr. vody, s termostatom, používaný v byte, malo išiel, zachovalý, plne funkčný do posl. chvíle. Dôvod výmeny-rekonštrukcia bytu.
Predám plynový kotol Junkers ( BOSCH) Eurostar ZWE 24-4MF
Podobné inzeráty
Plynový kotol Junkers Eurostar
Predám plynový kotol Junkers Eurostar, typ ZWE 24-4 MFK. Ide o klasický plynový kotol (nie kondenzačný), ktorý má navyše prietokový ohrievač vody. Kotol bol do poslednej chvíle plne funkčný, po prestavbe domu sme ho odpojili. Naposledy bol servisovaný v 05/2021 - bez závad.
Junkers ZWE 24-2KP
Plynový kotol s prietokovým ohrevom TUV Junkers ZWE 24-2KP spolu s programovateľný termostatom Junkers TRP31. Jedna sa o atmosférický kotol bez turba/núteného odťahu. Do odpojenia funkčný, bezproblémový.
Kotol JUNKERS ZE/ZWE 24-2 K + Termostat TRQ21
Funkční Kotol JUNKERS ZE/ZWE 24-2 K Závesný, TUV teplá užitková voda Termostat JUNKERS TRQ21
Plynový Kotol JUNKERS ze/zwe 24-2 AE
Predám plne funkčný plynový kotol Junkers ze/zwe 24-2 ae.
Kondenzačný kotol Junkers CerapurAcu-Smart ZWSB 30-4 E + pr.
Predám závesný plynový kondenzačný kotol Junkers CerapurAcu-Smart ZWSB 30-4 E + ekvitermický regulátor Junkers CW 100 + filter pevných častíc + externá expanzná nádoba + rúra na odvod spalín cca 1,1 m s dvomi kolenami za 1500 €. Závesný plynový kondenzačný kotol je so zabudovaným 48-litrovým zásobníkom teplej úžitkovej vody, s integrovaným čerpadlom a vnútornou 10 l expanznou nádobou aj s príslušenstvom a papiermi. Výkon pre UK: 7,3 – 23,7 kW. Maximálny výkon TÚV: 29,7 kW. Trieda energetickej účinnosti vykurovania a prípravy teplej vody: A. Príslušenstvo: ekvitermický regulátor Junkers CW 100 filter pevných častíc externá expanzná nádoba rúra na odvod spalín cca 1,1 m s dvomi kolenami Kotol má 6 mesiacov, 4 mesiace bol v prevádzke a 2 mesiace je odpojený a demontovaný z dôvodu sťahovania. Záruka ešte 18 mesiacov.
Sada elektrod JUNKERS ZSR ZWR EUROSTAR ZWC 24
Predam nove nepouzivane zapalovacie a kontrolne elektrody pre kotle JUNKERS ZSR ZWR EUROSTAR ZWC 24. Iba osobny odber v PK, nie posta/dobierka/kurier atd.