inzercia, predaj, predám, bazár

Predam plynovy sporak

Kategória: Ostatné - biela

Predam plynovy sporak s odsavacom par
Predam  plynovy sporak
Podobné inzeráty
Plynový sporák na propán butan
Predám zachovalý plnefunkčný celoplynovy sporák na propán butan bez plynovej bomby. Vymenená nová hadica anovy pretlakom y ventil. Sporák je ako nový bez škrabancov.
Predám úplne nový plynový ohrievač vody ARISTON
Predám úplne nový Závesný plynový ohrievač vody ariston s sgax s odťahom spalín do komína Možnosť prevádzky na zemný plyn aj propan-butan. Vhodný do domácností,rodinných domov,bytov,malých prevádzok Určený pre zásobovanie troj a viac členných domácností Vertikálna inštalácia na stenu prostredníctvom zabudovanej konzoly K prevádzke je potrebný komín K prevádzke nie je potrebné pripojenie k elektrickej sieti Vybavenie a výhody : Plynový závesný ohrievač vody do komína Silná vnútorná nádoba ,chránená dvojvrstvovým titánovým smaltom na ochranu proti korózii Plynový ventil s tromi poistkami zaručuje bezpečnú prevádzku Piezoelektrické zapalovanie vylučuje potrebu zapojenia do elektrickej siete Nerezový,vysoko úsporný etážovitý horák Rozmerná vymeniteľná magnéziová anóda na ochranu proti vodnému kameňu Spomalovač ťahu spalín Zabudovaný teplomer pre zobrazenie teploty vody Silná vrstva polyuretánovej izolácie dvojitej hustoty zaručuje nízke tepelné straty Poistný ventil 8 Bar kombinovaný so spätnou klapkou Zariadeni vyhovuje smernici Europskej unie ErP 26/09/2018 Možnosť prestavby na propan-butan , prestavbová sada nie je súčasťou dodávky Záručná doba 3 roky
sporak
Predám 4rocny sporák elektricka rúra, hore plyn.Sporák kombinovaný Zn.Mora 100 eur.Digestor zdarma.Zachovaly ako nový.
Sporák
Predám plynový sporák s el. Rúrou značky AMICA 2 ročná plne funkčná .dvôvod predaja nová kuch.linka s varnou doskou.
Predám používaný plynový sporák, digestor a umývačku riadu.
Predávame funkčné spotrebiče, ktoré už nepoužívame. Sporák a digestor sú plne funkčné a vo veľmi dobrom stave. Umývačka riadu je 40tka Elektrolux. Funguje ale sem tam prepúšťa vodu.
Plynový sporák na propán butan
Predám zachovalý plnefunkčný celoplynovy sporák na propán butan bez plynovej bomby. Vymenená nová hadica anovy pretlakom y ventil. V blízkom okolí.pomozem odvozom.