inzercia, predaj, predám, bazár

PREDÁM PLYŠOVÉHO SLONA

Kategória: Hračky

Predám nádherného plyšového slona, končatiny sa dajú ohýbať a držia tvar.
PREDÁM PLYŠOVÉHO SLONA
Podobné inzeráty
Predam plysoveho slona
Predam plysoveho slona, dlzka cca 20cm, stav vid foto, cena 8€/dohodou, osobny odber BA, DS, dobierkou, postovne hradi kupujuci, telefon .
Hojdaci slon
Predám veľkého plyšového hojdacieho slona, drevený spodok, ktorý slúži na hojdanie sa dá odpojiť a mate tak k dispozícii veľkého plyška. Na slona sa vmestia aj dve deti. Slon je bez poškodenia čistý ako novy. U nás to bol nevhodný darček.
Niny Didaktický slon s labyrintom
Didaktický slon značky Niny ponúka deťom nespočetné množstvo herných variantov. Farebné prevedenie zaujme každého malého objaviteľa. Zatiahnite za loptu v ústočkách slona, pustite a sledujte guličky v chobote. Kľučkou na zadočku rozpohybujete ozubené farebná kolieska. Na boku slona nájdete malé bludisko s malou sovou a vtáčikom. Na druhom boku je umiestnené počítadlo s farebnými korálkami a valček s notami. Na chrbte nosí slon nádherný labyrint, ktorý môžete odňať a deti si s ním môžu hrať samostatne. Sloník ako nový, malo sa s nim hralo
Maska slona a vesele capice zvieratiek
Maska slona a vesela capice na hlavu v tvare morskych priseriek, nosili sme hlavne my dospeli, takze su vhodne ako na male hlavy skolkarov tak na vacsie hlavy dospelych Kontakt a pripadne otazky prosim cez formular Dakujem!
Motorická hračka Sloník
Úplne nová, nepoužívaná, v originál krabici. - Tento didaktický slon zabaví vaše ratolesti na dlhú dobu. - Zatiahnite za loptu v ústočkách slona, pustite a sledujte guľôčky v chobote. - Kľučkou na zadočku rozpohybujete ozubené farebná kolieska. - Na boku slona nájdete malé bludisko so sovičkou a vtáčikom. - Na druhom boku je umiestnené počítadlo s farebnými korálkami a valček s notami. - Na chrbte nosí slon nádherný labyrint, ktorý možno odňať a deti si s ním môžu hrať samostatne. (Predajná cena od 27€)
Predám
Predám plyšového slona,veľkosť cca 70 cm