inzercia, predaj, predám, bazár

Predám poháriky na pálenku

Kategória: Sklo, keramika

Predám poháriky na pálenku 6ks. Je to brúsený krištáľ. TOP stav. Cena 80 eur
Predám poháriky na pálenku
Podobné inzeráty
Predám úplne nové nepoužité zabalené poháriky na alkohol
Predám úplne nové nepoužité zabalené poháriky na alkohol Jubilejná s ryskou 0,04L.Sada obsahuje 6 kusov. Ďaľšia sada taktiež úplne nové nepoužité zabalené poháriky Família s ryskou 0,04L.Sada 6 kusov. Ďaľšia sada taktiež úplne nové nepoužité zabalené poháriky na alkohol Slovník s ryskou 0,04L a aj 0.05L.Sada 6 kusov. Cena za sadu 6€+poštovné. Možný aj osobný odber.
Predám poháre na pálenku
Predám zachovalé poháriky na pálenku aj s džbánom. Cena 70 eur + dohoda
Ditmar Urbach-Hnedá keramika-Bulharsko
Na predaj po rodičoch: A) Žardiniera – pekný stav bez poškodení, žiadaný artikel hlavne v hnedej farbe (v starožitníctvach kus po 50-60€),výrobca:Ditmar Urbach Teplice, po roku 1960, h:16cm, v:10cm, d:20cm, cena 45€ B) Bulharska keramika: - tanier a pohariky na pálenku so zatočeným uškom, 6€ - veľka váza 5€ - veľký tanier, aj na zavesenie, 4€ - menšia vázička 2€ Ak všetko spolu, zaplatíte len 14€ C) Tmave hlinene pohare na vino/pálenku na tanieriku v modernom dekore, 6ks + tanier, spolu 8€ D) Hnedočierny džbán a poháre na víno/vodu, drobný oťuk, spolu 10€ E) šálka s podšálkou + veľká šálka na latté, spolu 6€ Mobil vymyslený, kontaktujte ma mailom. Len osobný odber, nakolko ponukaný tovar je krehký a SLP na 100% neručí ani pri poistení balíka
Ditmar Urbach-Hnedá keramika-bábovková forma
Na predaj po rodičoch: Obr.1-2: Žardiniera keramika pekný stav bez poškodení, žiadaný artikel hlavne v hnedej farbe (v starožitníctvach kus po 50-60€),výrobca:Ditmar Urbach Teplice, po roku 1960, h:16cm, v:10cm, d:20cm, cena 45€ obr.3-4: Bulharska keramika - tanierik a pohariky na pálenku so zatočeným uškom, 6€ - veľka váza 5€ - veľký tanier, aj na zavesenie, 4€ - menšia vázička 2€ Ak všetko spolu, zaplatíte len 14€ Obr.5: Tmave hlinene pohare na vino/pálenku na tanieriku v modernom dekore, 6ks + tanier, spolu 8€ Obr.6: Hnedočierny džbán a poháre na víno/vodu, drobný oťuk, spolu 10€ Obr.7: šálka s podšálkou + veľká šálka na latté, spolu 6€ Obr.8- : Hlinená bábovková forma - Forma má 40rokov, bola používaná len ako dekorácia v kuchyni, drobný oťuk na okraji,ktorý vznikol len pri prenášaní, inak v 100% a plne funkčná i pre skutočné pečenie, alebo na vystavenie na chalupe, 20€ ODBER: A) osobne v Bratislave B) zašlem aj poštou, platba vopred Mobil vymyslený, kontaktujte cez formulár
RETRO poháriky
Predám retro 1dc poháriky na vínko,alebo pálenku, 60te roky, nepoškodené,nepoužívané,výška 6cm, oranžovobiely dizajn, 6ks.
"Retro" sklenené poháriky na vodu - 6 ks
Predám pekné "retro" sklenené poháriky na vodu so zlatým lemovaním. Veľkosť: 1 dcl. Sada obsahuje: 6 ks. Cena za kus: 1 eur. Poháriky nemajú žiadne poškodenia, sú vhodné aj ako darček. Pošlem obratom aj na dobierku, príp. osobne v Rosine pri ZA.