inzercia, predaj, predám, bazár

Predám pohon na bránu Nice

Kategória: Ostatné

Predám pohon na bránu Nice, stav ako na foto , plne funkčný, bez ovládačov
Predám pohon na bránu Nice
Podobné inzeráty
Pohon brány NICE ROBUS 350
Na predaj pohon posuvnej brány NICE ROBUS 350 pre max.dlžku brány 7m a hmotnosť brány do 400 kg. Obsah balenia: - pohon NICE ROBUS 350 so zabudovanou riadiacou jednotkou - 1x dialkový ovládač NICE FLOR2 - 12 V maják NICE Moonlight MLBT so zabudovanou anténou - 2x dorazy koncového spínača pohonu - 2x odblokovací klúč k manuálnej obsluhe pohonu - návod na montáž a obsluhu Viac info email alebo telefonicky.
Nice Wingo, Robus
Ponúkam montáž motorov na krídlové a posuvné brány značky Nice a Key. Predám Vám ďalšie diaľkové ovládače Nice era inty, flor. Možnosť otvárania vašej garážovej brány ovládačom Nice. Možnosť otvárania vašej brány mobilom. V okolí ZV a DT.
Nice Wingo, Robus
Ponúkam montáž motorov na krídlové a posuvné brány značky Nice a Key. Predám Vám ďalšie diaľkové ovládače Nice. Možnosť otvárania vašej garážovej brány ovládačom Nice. Možnosť otvárania vašej brány mobilom. V okolí ZV a DT.
Nice RBA3/C - riadiaca jednotka pre pohony Nice Robus
Nice RBA3/C - riadiaca jednotka pre pohony Nice Robus 400, 600 a 1000 100% funkčné potreboval som iný typ Platné do zmazania Cena pevná
Motor k brane , Motor Nice Robus , Motory na branu
Dobrý deň , Ponúkam na predaj nový Motor Nice Robus 400. Motor je určený pre posuvnú bránu. Šírka prejazdu maximálne 4,5m. Maximálna hmotnosť brány do 400kg. Celá sada obsahuje : Motor , 2ks ovládačiek , 2ks foto bunky , 1ks maják , oxiBD ,riadiaca jednotka, 4ks hrebeň Sadu je možné upraviť. Prosím kontaktuje ma emailom. mk.kovo.kovovyroba@
Predám 2 krídlovú bránu
Predám svoju 2 krídlovú bránu komplet automaticky otvaravu pohony Nice. Brána je vyrobená na otvor 5.2m a výška výrobku je 1650mm Brána je práškovo lakovaná čierna a výplň červený smrek trvácne drevo. Brána má 3 roky a pohony boli domontované pol roka čiže zo zárukou k pohonom. Dôvod predaja prechádzam na inú bránu potrebujem branicku. Dá sa predať aj jednotlivo samostatne brána a pohony.