inzercia, predaj, predám, bazár

Predam pohon na motoricku klapku

Kategória: Ostatné

Predam pohon pre motoricku klapku vzduchotechnika.
Motor novy nepouzity. Cena 110€
Predam pohon na motoricku klapku
Podobné inzeráty
Predam pohon na motoricku klapku
Predam novy nepouzity pohon na motoricku klapku vzduchotechnika. Cena 135€
Predám výfukovú klapku
Predám výfukovú klapku novú nepoužití premiér 60mm
Predam motor pre klapku
Predam novy nepouzity motor pre klapku vzduchotechnika. Cena 120€
Viacúčelový objekt na ul. gen. Klapku (Znalecký posudok)
AKCIA: Na PREDAJ/VÝMENU ponúkame už ZNALECKY OHODNOTENÚ polyfunkčnú (viacúčelovú) budovu v Komárne v TOP lokalite Nového sídliska - ul. generála Lesná. K dispozícii je aj aktuálny Znalecký posudok zo dňa 01.08.2022 s ohodnotením na 150.000 €. Rozloha objektu: 195 m2. Pozemok: 700 m2. Dispozičné riešenie: Predajňa: 2 miestnosti, chodba, sociálne priestory, kuchyňa, Sklad: miestnosť na skladovanie, schody, podkrovie (možnosť využitia ako úložný priestor). Objekt je možné preklasifikovať na bytový dom s bytovými jednotkami, rodinný dom, sociálne, kultúrne a zdravotné zariadenia, športovo pohybové zariadenia, kancelárie, výstavba hromadných garáží atď. Pozemok je oplotený, vchodová brána na koľajniciach (šírke 5 m). Parkovanie je možné v areáli aj pred budovou. Strecha: sedlová, pozinkovaný plech. Všetky IS (pitná voda, nová elektrika, nová kanalizácia), možnosť pripojenia na plyn. Kúrenie je teraz na tuhé palivo, (zánovný kotol na pelety s aut. dávkovačom). Výhody: Znalecký posudok, TOP lokalita, Výborná občianska vybavenosť, optický internet, frekventované miesto, potraviny, reštaurácia, autobusová a vlaková stanica neďaleko, vysporiadaná nehnuteľnosť bez ťarchy, okamžite k dispozícii, objekt so širokou možnosťou využitia s výborným prístupom a parkovaním z 3 strán. Cena: 145.000€.
Motorická zakružovačka profilov PBM 50
Predám motorickú zakružovačku profilov DURMA PBM 50, rok výroby 2022, nepoužívaná, 24 mesiacov záručná doba, technické parametre zakružovačky v prílohách, cena uvedená bez DPH.
Detská hracia podložka
Detská podložka so zvukmi je určená detičky . Farebná, mäkká podložka je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov. Váš malý milovník hudby si môže vytvoriť svoju vlastnú prvú skladbu. Hracia podložka má klávesy, ktoré po stlačení prehrajú nejaký zvuk. Sú na ňom aj špeciálne tlačidlá, vďaka ktorým môže vaše dieťa hrať melódie na 6 rôznych hudobných nástrojoch. Veľké rozmery hracej podložky umožňujú dieťaťu aktivovať zvuky akýmkoľvek spôsobom - rúčkou, státím, behom ale aj tancom. Hracia podložka pre deti priaznivo ovplyvňuje motorickú koordináciu dieťaťa a pomáha rozvíjať motorické schopnosti. Okrem toho rozvíja zmysel dotyku, sluchu a rozvíja zmysel pre rytmus. Hracia podložka pre deti hrá 6 rôznych rytmov a podložka umožňuje vášmu dieťaťu nahrávať vlastné skladby. Podložka si zapamätá melódiu, ktorú nahralo vaše dieťa a potom si ju múže prehrať počas tancovania. Hracia podložka si po vypnutí nepamätá zaznamenané zvuky, takže jej opätovné zapnutie vám umožní začať zábavu znova. Detaily produktu : nahrávanie vlastných melódií 6 hudobných nástrojov 4 zvuky zvierat 6 hotové melódie Rozmery : 130 cm x 40 cm ovládanie hlasitosti, hračka bliká svetlami