inzercia, predaj, predám, bazár

Predam polohovacie operadlo do postele

Kategória: Zdravie a krása

Predam nepoužívané invalidné polohovacie operadlo do postele na vyvyseny lah aj sed na posteli. Vhodné aj pri nehybnosti a padani. Volajte
Predam polohovacie operadlo do postele
Podobné inzeráty
Elektricky polohovacie lehatko.
Predam elektricky polohovacie lehatko,plne funkčné,nepoškodene. Dovod ukončenie praxe.
Masážne polohovacie kreslo s vyklápaním eko koža
Dobrý deň, ponúkame na predaj masážne, polohovacie kreslo s vyklápaním, eko koža, tmavohnedé. Elektricky polohovateľné kreslo umožňuje masáž, vyhrievanie a disponuje praktickou funkciou vyklápania pre bezproblémové sadnutie a vysadnutie z kresla pre seniorov resp. ľudí s problémami pohybového aparátu. Kreslo je vo výbornom stave, minimálne používané, kupované v máji 2022, stále platí záruka 2 roky. Pôvodná cena bola 800€. Teraz ho ponúkame za 500€.
Masážne polohovacie kreslo s vyklápaním eko koža
Dobrý deň, ponúkame na predaj masážne, polohovacie kreslo s vyklápaním, eko koža, tmavohnedé. Elektricky polohovateľné kreslo umožňuje masáž, vyhrievanie a disponuje praktickou funkciou vyklápania pre bezproblémové sadnutie a vysadnutie z kresla pre seniorov resp. ľudí s problémami pohybového aparátu. Kreslo je vo výbornom stave, minimálne používané, kupované v máji 2022, stále platí záruka 2 roky.
Antidekubitný matrac (200x90cm) s kompresorom
Antidekubitný matrac je určený pre dlhodobo ležiacich pacientov ako prevencia pred preležaninami. Je vhodný pre klasické aj polohovacie postele. Rozmery 200x90 cm Link na unizdrav
Operadlo pod chrbát
Operadlo je možné použiť do akéhokoľvek lôžka pre možnosť polohovania chrbta. 5 voliteľných polôh rozmer: 55×59 cm
Predám zdvíhacie sedátko do vane
Predám zdvíhacie a polohovacie sedátko do vane pre imobilné a staršie osoby. Sedátko je napájané na nabíjateľný akumulátor. Výborný pomocník pri kúpaní nemobilných osôb. Predávame ho z dôvodu, že už ho bohužiaľ nepotrebujeme. Cena je pevná 200€. Len osobný odber v Považskej Bystrici.