inzercia, predaj, predám, bazár

Predam popruhy WÜRHT

Kategória: Ostatné

Predam popruhy znacky SPONSET MODEL: EXCEL 2-XB na pracu vo vyske z navyjakom dzlka navyjaku je 2,5m z brzdou na zaseknutie popruhy sa uhackavaju okolo pasu okolo noh a na hrudniku prdam k tomu cisto novu prilbu .

Pri rychlom jednani cena dohodou .
Predam popruhy WÜRHT
Podobné inzeráty
Popruhy značky Reer
Predám detské popruhy značky Reer, raz použité. Povodna cena 8,-€. Popruhy Reer majú všestranné použitie. Sú vhodné pre deti od 6 mesiacov do 2 rokov. Chránia Vaše deti pred pádom z kočíka alebo zo stoličky. Sú tiež ideálne pre prvé krôčiky Vášho dieťatka. Nastaviteľné popruhy, ktoré sa prispôsobia telu. Popruhy spĺňajú európske normy. Vyrobené sú zo 100% nylonu.
Odpredaj - POPRUHY 70 mm ČIERNY
Letecké opravovne Trenčín, a.s. ponúkajú na odpredaj gurtňové popruhy čiernej farby: Šírka: 70 mm Návin v 1 balení: 50 m Počet balení: 250 ks Zloženie: nie je známe Nosnosť popruhu: nie je známa Minimálna predajná cena: 3 € s DPH za kus (balenie) Minimálny odber: 50 ks Popruhy nie sú certifikované. Poznámka: možnosť použitia na výplety čalúneného nábytku, lehátok a saní, viazací materiál, rôznu domácu výrobu, atď. Popruhy sa nachádzajú v Trenčíne. Ponuka odpredaja je zverejnená na webovej stránke LOTN, a.s. ( v časti O nás - predaj majetku) po dobu 14 dní, t.j. od 01.03.2023 do 14.03.2023 do 11,00 hod. Záujemca zasiela svoju cenovú ponuku s navrhovanou cenou mailom na email: dopyt3@ v stanovenom termíne. Ponuka bude obsahovať identifikačné údaje kupujúceho (meno a priezvisko, bydlisko, tel. číslo), ponúknutú kúpnu cenu a identifikáciu hnuteľného majetku. Cena bude vrátane DPH. Po uplynutí 14 – dňovej lehoty bude komisiou vybratá ponuka s najvyššou ponúknutou kúpnou cenou a následne bude uzatvorená kúpna zmluva Bližšie informácie na tel. č.: . V prípade nedostupnosti na tel. č.:.
Predám kvalitné koženée popruhy Blackdog v tmavohnedej farbe
Predám popruhy na 2 fotoapráty. Ideálne pre reportážnych a svadobných fotografov. Popruhy vykazujú známky používania, no sú v 100% stave. Vhodné pre štandardnú konfekčnú postavu. Cena 89,- Eur.
SW motech tankvak, mototaska,motokufor
SW MOTECH tankvak, taska na moto , moto taska ,moto kufor Predam pouzivanu cestovnu tasku na motorku bez poskodeni komplet s popruhmi na upevnenie, taska je vhodna pre vsetky modely motoriek a hlavne milovnikov sportovych motoriek ktory maju zaujem cestovat na vylety a nemaju kufre, taska sa upevnuje na sedadlo spolujazdca tym padom nemate problem prejst ani v zapche medzi auta, obsahuje vnutornu nepremokavu tasku. SW MOTECH tailpack RACEPACK 50-65L black / grey Racepack je určený pre užšie športové a turistické motocykle bez držadiel. Robustný materiál kopíruje tvar motocykla čo podporuje správnu aerodynamiku. vlastnosti: Pre užší športové a turistické motocykle 2 bočné vrecká 4 bodové upínacie popruhy Úložný priestor pre helmu kryté zipsy reflexné prvky samonosná konštrukcia Kapacita: 50-65 l Veľkosť: 70 x 40 x 45 cm (š / h / d) Materiál: 1680D balistický nylon vystužený zahrnuté: Tailpack Vode odolná vnútorná taška 4 upevňovacie pásky 2 kompresné popruhy 2 podporné popruhy pre upevnenie k registračnej značke ramenný pás Povodna cena 210€, teraz za 100€ tankvak kufor taska mototaska givi honda kawasaki suzuki yamaha ducati ktm aprilia
Bezpečnostné popruhy pre dieťa
Predám bezpečnostné popruhy pre deti
kvalitné kožené popruhy Blackdog pre 2 fotoaparáty
Predám popruhy pre 2 fotoapráty v prevedení prírodná koža. Ideálne pre reportážnych a svadobných fotografov. Popruhy vykazujú známky používania, no sú v 100% stave. Vhodné pre štandardnú konfekčnú postavu. Cena 89,- Eur.