inzercia, predaj, predám, bazár

Predam porcelanove salky s podsalkami

Kategória: Doplnky

Predam porcelanove salky s podsalkami, objem 13 cl, nove, cena 1,50€ Eur/sada, kontakt tsagan.nuur@
Predam porcelanove salky s podsalkami
Podobné inzeráty
KRÁSNE PORCELÁNOVÉ ŠÁLKY
krásne šálky na mocca kávičku , značená súprava - šálky s podšálkami , 6 setov , cena spolu , tanierik priemer 11,5 cm , šálka 1 dcl , Most pri BA ,alebo poštou ,pozri aj moje ďalšie ponuky
Taniere, šálky, misky
Predám sadu modrých tanierov a k tomu rôzne modré šálky, misky, nádobku na med. Spolu 28 KS - cena 50 EUR. Predám nerozbitné hnedé taniere, misky, šálky + porcelánové šálky + nádobu na kávu. Ako na fotografii, spolu 17 KS - cena 15 EUR.
SADA ŠÁLOK S PODŠÁLKAMI - NEPOUŽÍVANÉ
Predám NEPOUŽÍVANÉ šálky s podšálkami 6 ks, (objem cca 100 ml), predám ako celok, cena 5€ (+ poštovné) ODOSIELAM IBA PO PREVODE PEŇAZÍ NA ÚČET. BEZ MOŽNOSTI VRÁTENIA PEŇAZÍ. Pre viac info poprosím email. Ďalšie moje inzeráty - kliknite na meno pod inzerátom :)
Hrnčeky
Predám hrnčeky: 1.Hrnčeky netypickych zvláštných tvarov. Hrnček červený 2€, žltý a modrý 1,50€/kus 2.Hrnčeky na polievku. Cena 2 €/kus 3.Použivané keramické šálky na kávu zn. Jacobs v červenej a modrej farby pre ňu a jeho, červená viac použivaná, vidieť stopy po miešaní lyžičkou a má 1 prasklinku, no nepreteká. Modrá šálka je bez poškodenia. Priemer šálky 9cm,podšalky 14cm. Červenú šálku DARUJEM, modrá šálka za 3€ 4.Červené porcelánové hrnčeky: 1ks bez úplného poškodenia,cena 1,50€ 1ks má v spodnej časti ošúchanú farbu, viď.foto, zvnútra bez poškodenia,cena 1€ 5.Šálka s menom Katka v zlatistom prevedení spolu s podšálkou. Na šálke je maličká vada, odpadnutá farba vo velkosti špendlikovej hlavičky, čo na funkčnosť, používanie šalky nemá vplyv. Inak bez poškodenia, žiadne praskliny,cena 5€ Na SMS nereagujem,volajte,resp.píšte na email.
Sada šálky + cukornička
Predám 6 šálok + cukorničku, priemer tanierika 12cm, priemer šálky 7cm, výška šálky 6,5cm, objem šálky 100 ml. Cena 15€ + poštovné, len platba na účet.
Veci do retro izby
1.Socha baletky bielej farby, v dobrom stave bez poškodení, glazovaná, patinovaná, cena 23 eur+pošt, 2.Retro čínske mini šálky 6 ks s podšálkami, nepoužívané,na jednej šálke malinký oťuk, inak bez poškodení. cena 10 eur+pošt 3.Malé šálky s nápisom Karlovy Vary 5 ks, cena 5 eur+pošt 4.Retro vyšívané obrúsky v košíčku 3ks, cena spolu 4 eur+pošt. 5.Retro vyšívané obrúsky v košíčku 3ks, cena spolu 4 eur+pošt. 6.Oranžová dizajnérska kovová lampa Napako Josef Hurka, v dobrom stave, funkčná, výška 52cm, cena 40 eur+pošt. 7.Čierna lampa Elektrosvit typ 1012.01 od dizajnéra Jána Sucháňa, plne funkčná, rôzne nastaviteľná, na povrchu prasklina, ktorú vidieť len úplne z blízka- viď foto, lampa je ťažká-chrómové prvky, cena 60 eur+pošt 8.Stolík-pavúk v pôvodnom zachovalom stave, vyrobený v Tatra nábytku Pravenec vhodný na renováciu, cena 60 -osobný odber 9.Luster so štyrmi bielo-červenými kalichmi, krásne kalichy sú bez oťukov, poškodenia, ohýbaná drevená konštrukcia v dobrom stave, luster je vyčistený, vyleštený, cena 23 eur+pošt, osobný odber alebo pri posielaní poštou+balné - v ponuke mám ďalšie veci do retro izby, pozri moje inzeráty