inzercia, predaj, predám, bazár

Predám používané zavažia 2x1 kg, 1x 2kg.

Kategória: Ostatné

Predám používané zavažia 2x1 kg, 1x 2kg. Poštovné alebo odvoz si hradí kupujúci.
Predám používané zavažia 2x1 kg, 1x 2kg.
Podobné inzeráty
zavazia na behanie zavazia na cvicenie zavazia na beh
predam zavazia na behanie predam zavazia na cvicenie predam zavazia na beh predam zavazie na nohu predam zavazia na nohy predam zavazie na nohy kazde zavazie na nohu vazi 1 kg cena dohodou zavazia su nove nepouzite neposkodene funkcne poštovné 5 euro na dobierku k cene závazia inzerát platný do zmazania predám aj dve jedno kilove cinky foto v dalšom inzeráte
Domáce paštéky od technológa potravín
Dobrý deň V ponuke mám domáce paštéky. Som študovaný potravinový inžinier a v práci aj mimo nej vyrábam potraviny. Deformácia povolaním je zjavná. Čo sa týka produktov sú vyrobené z mäsa pochádzajúceho z bio farmy, v ktorej aj pracujem. Zvieratá majú prirodzenú stravu. Nič umelé. Chov je pod stálou veterinárnou kontrolov. Kontrétne zloženie je uvedené na obale výrobku. Poprípade na stránke: Cena za 100g výrobku je 1€. V ponuke mám nasledovné paštéky: - mäsová (balenie 0,7kg, 0,5kg) - hovädzia (balenie 0,5kg, 0,2kg) - srnčia pikant (balenie 0,4kg, 0,3kg) - mäsovo-zeleninová (balenie 0,7kg, 0,3kg, 0,2kg) - mäsovo-syrová (balenie 0,2kg, 0,3kg) - bravčová pečeňová (balenie 0,3kg, 0,2kg) - kuracia pečeňová (balenie 0,3kg) - kačacia pečeňová (balenie 0,2kg) - oškvarková (balenie 0,3kg, 0,4kg) - krevetovo-syrová (balenie 0,2kg, 0,3kg) Produkty sú na osobný odber, v blízkom okolí viem zaviesť, na diaľku posielam kuriérom, poštou, packeta. Okrem toho ponúkam aj širokú škálu mäsových výrobkov (klobásy, salámy, slaniny, šunky, údené mäsá a iné), tiež aj vína, pivá, medovinu a iné alkoholické nápoje. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. S pozdravom Švirloch
Propan butanova flasa 2kg
Predam propan butanove flase 2kg, vhodne k malym zahradnym varicom alebo pre vodicov kamionu. Napln 2kg propan butan. Stary typ 2kg flias cena: 35€ (obr.1) Novy typ 2kg flias cena: 40€ (obr.2) Cena s naplnou. Len osobny odber.
cisty PROPAN, alebo PROPANBUTAN. flasa - bomba 10kg a 2kg
Predam plnu a zapecatenu plynovu propanbutanovu 10 kilovu, alebo 2kg flasu / bombu /. Cena: Za plnu: 10kg flasu propan-butanu (plyn+flasa) 80e. Za plnu: 2kg flasu propan-butanu (plyn+flasa) 40e. Za plyn: (na vymenu samotna napln propanbutanu) 10kg 22e. Za plyn: (na vymenu samotna napln propanbutanu) 2kg 5e. Za plnu: 10kg flasu CISTEHO PROPANU (plyn+flasa) 85e. Za plyn: (na vymenu samotnu napln CISTEHO PROPANU) 10kg 27e. Cisty propan sa pouziva napr. na gril kde by zapach propan-butanu mohol dakomu prekazat, dalej jeho vyhody o proti butanu su: nezapacha, ma vadcsiu vyhrevnost (preto je drahsi) a vadcsiu odparovatelnost v chladnych podmienkach (tam kde sa uz butan nedokaze odparovat a tym padom nedokaze horiet, propan v pohode dokaze). Nevyhoda propanu je v tom ze treba davat vadcsi pozor pri skladovani, na kolko je bez zapachu pripadny unik zle zavretej flase nemusite ucitit. Medzi LM a RK viem doniest v case ked budem mat cestu.
PROPANBUTAN flasa - bomba 2kg
Predam plnu plynovu propanbutanovu 2kg flasu / bombu /. Cena: Plna propanbutanova 2kg flasa propan-butanu (plyn+flasa) 35e. Za plyn: (na vymenu samotna napln propanbutanu) 2kg 5e. Medzi LM a RK viem doniest v case ked budem mat cestu.
PROPANBUTAN flasa - bomba 2kg
Predam plnu plynovu propanbutanovu 2kg flasu / bombu /. Cena: Plna propanbutanova 2kg flasa propan-butanu (plyn+flasa) 30e. Za plyn: (na vymenu samotna napln propanbutanu) 2kg 5e. Medzi LM a RK viem doniest v case ked budem mat cestu.