inzercia, predaj, predám, bazár

Predám používanú elektrickú hojdačku 4Baby

Kategória: Nábytok pre deti

Predám používanú elektrickú hojdačku 4Baby.Elektrická jednotka (súčasťou sieťového adaptéra) alebo batérie.5 rýchlosti hojdanie.5-bodové bezpečnostné pásy.USB port.Možnosť prehrávať vlastnú hudbu.3 hojdacie programy.Diaľkové ovládanie. Odber Stará Turá
Predám používanú elektrickú hojdačku 4Baby
Podobné inzeráty
Detská jedálenská stolička 4baby icon
Predám detskú jedálenskú stoličku 4baby icon.popis: len osobny odber Žilina a okolie.
Hojdačka/vibračné ležadlo Ingenuity
Šikovné ležadlo, ktoré môžete použiť aj ako hojdačku aj ako vibračné lehátko! VLASTNOSTI VÝROBKU: vďaka systému Easylock zmeníte vibračné lehátko na hojdačku technológia hybrid drive zabezpečuje 3x dlhšiu výdrž batérií pre väčšie pohodlie ležadlo obsahuje 5 rýchlostí hojdania a ukľudňujúce vibrácie, 8 melódií a 3 zvuky prírody odnímateľná hrazdička s 2 plyšovými hračkami 3 krúžkami na prichitenie ďalších hračiek upútava pozornosť dieťaťa ĎALŠIE VLASTNOSTI: časovač hojdania: 30, 45 a 60 minút tichý chod Whisper Quiet system ľahké a spratné uskladnenie a prenášanie s dizajnom SlimFold 5 bodové popruhy, protišmykové nožičky poťah a opierku hlavy je možné prať v práčke rozmery hojdačky 55.9cm x 59.7cm x 58.4cm rozmery balenia 55.9cm x 12.7cm x 35.6cm potrebné batérie typu 4D cell, ktoré nie sú súčasťou balenia PREČO SI VYBRAŤ PRÁVE TÚTO HOJDAČKU technológia Hybrydrive zabezpečuje, že batérie vydržia až 3x dlhšie technológia Easylock zmení za pár sekúnd hojdačku na vibračné lehátko technológia Slimfold umožní zložiť hojdačku do minimálnych rozmerov na ľahké prenášanie či skladovanie Do 9kg. Mali sme dve, toto bolo pri babke, menej používané. Brezno, Závadka
Detská stolička 4baby fashion
Predám detskú jedálenskú stoličku a stôl 2v1 4baby fashion. V dobrom stave. Len osobný odber
Detska cestovna postielka 4Baby
Detska cestovna postielka znacky 4Baby. Pouzivana bola iba na obcasne prespavanie u na chate. Pre dieta, kt. sa este nevie posadit je k dispozicii aj vkladacia sietka. Otvor na zips pre vyliezanie dietata + puzdro na odlozenie obalu a dalsich veci. Iba osobny odber na adrese v Petrzalke pripadne pre zavodom VW v Dev.N.Vsi.
Detská hojdačka
Predám detskú hojdačku, bez známok používania.Hojdačku možno ľahko zložiť a nezaberie tak veľa miesta. Súčasťou je kolotoč s hračkami, melódiami a diaľkové ovládanie. Hojdačku možno nastaviť do 2 polôh to všetko zaistí pohodlie Vášmu bábätku počas hrania i odpočinku. Stlačením tlačidla funkcie časovača sa zmení hojdanie na čas 8 minút, na čas 15 minút a na čas 30 minút. V prípade spustenia hojdačky bez časovača, bude pokračovať v hojdaní, kým ju ručne nevypnete. Má tlačidlo pre melódie, zvuk tečúcej vody a spev vtákov. Je možné tiež pripojiť jednotku MP3 do USB portu na hlavnom module. Diaľkové ovládanie vám umožní ovládať všetky funkcie na diaľku. Hojdanie sa automaticky spustí, akonáhle bude bábätko v hojdačke plakať. Kvalitný materiál, kovová konštrukcia a bezpečnostné pásy, to je záruka bezpečia pre Vaše dieťa. Hojdačka je vhodná pre deti do 12 kg. Pošlem aj na dobierku.
Detská hojdačka CARETERO LOOP
Predám detskú hojdačku CARETERO LOOP. Hojdačku možno ľahko zložiť. Súčasťou je kolotoč s hračkami, melódiami a diaľkové ovládanie. Hojdačku možno nastaviť do 2 polôh. Farba modrá. Bližšie info viď Pôvodná cena 145€ Cena teraz 45€ Preferujem osobny odber.