inzercia, predaj, predám, bazár

Predám predné a zadné zasterky

Kategória: Príslušenstvo

Predám čisto nové zasterky predné aj zadné. Vhodné na viacej druhov áut Suzuki SX4, Fiat, Ford, Honda, Renault,Nissan ....cena za komplet predok aj zadok 30eur. Mne nepasuju zlá kúpa.
Predám predné a zadné zasterky
Podobné inzeráty
Zasterky predne, univerzalne - 2 ks
Predam predne univerzalne zasterky (lapace necistot) na predne kolesa. Typ vozidla neviem, zasterky treba vyskusat pri kupe. Su uplne nove, mne na moje vozidlo nepasuju. Vyrobca a typ je neznamy. Vhodne na vozidlo strednej velkosti. Z horeuvedenych dovodov najradsej osobne prevzatie aj s vyskusanim.
Univerzálne lapače nečistôt predné a zadné / zásterky
Univerzálne lapače nečistôt predné a zadné / zásterky Možnosť odovzdať osobne: Rohožník, Malacky, Stupava, Záhorská Bystrica
Zadne zasterky GOLF 3-original
Predam originalne WV zadne zasterky na GOLF 3. Este neboli rozbalene-ulozenka
Zadné zásterky SEAT IBIZA ST
Nové, nepoužité zadné zásterky na SEAT IBIZA ST. číslo položky 6J8075101. Viac info na tel. čísle alebo mailom predaj@
zásterky, lapače nečistôt Hyundai Santa Fe
Predám úplne originál nové zásterky na Hyundai Santa Fe od roku 2008. Predné aj zadné zabalené, nepoužité. Originál diel Hyundai Korea.
Lapače nečistôt ŠKODA CITIGO.
Predám na ŠKODA Citigo : 1, Zadné lepače nečistôt ,,zásterky,,.Nové, zabalené, nepoužite.Cena:10 €/pár 2, Predné lepače nečistôt ,,zásterky,,.Nové, zabalené, nepoužite.Cena:10 €/pár. PLatí do zmazania. Klikni na meno a pozri všetky moje inzeráty. Nie vždy som na nette, tak radšej volajte. Pošlem aj na dobierku.