inzercia, predaj, predám, bazár

Predám priesady , planty

Kategória: Rastliny

Predám priesady , planty kaleráb modrý, ružičkový kel,karfiol
10ks. za 1,5e.
Predám priesady  , planty
Podobné inzeráty
Planty
????????????Planty na predaj ???????????? Predám planty paradajok (aj inej zeleniny viac info v správe) v rôznych vývojových štádiách Foto s č. 1 Planty, ktoré ešte neboli pikýrované cca 2ks v jednej sadenici. (možnosť presadiť do väčšieho kochlíku alebo rovno do záhrady) Sú plne zakorenené no veľkosťovo trocha menšie. Cena 0,5€ Foto s č. 2 Planty, ktoré sú čerstvo prepikýrované na veľkosť ako má foto s č. 3 narastú cca za 2 týždne. Výhodou je nižšia cena a možnosť ich ponechať v kelímku este cca 3-4 týždne . Veľkostovo sú tiež menšie no raz-dva narastú. Cena 0,8€ Foto s č.3 Planty pripravené na výsadbu silné zdravé vytálne cca 3 týždne pred kvytnutím (iba v dobre vytvorených podmienkach). Sú plne zakorenené vhodné na výsadbu do skleníku aj teraz von az neskôr. Cena 1€ Možný osobný odber v Diakovciach Viac info o dostupnosti, odrodách a starostlivosti v správe????.
Predam priesady,planty,sadenice
Predam priesady,sadenice,planty-paradajky,paprika,zeler,kalerab,uhorky,cuketa, pôr,melon, cena dohodou.
Bataty Beauregard - bataty priesady planty
Predam bataty sadenice planty odroda Beauregard Oranzove vnutro - fialova supka, pestovane 6 rokov v Kosiciach - Polove. Foto su z mojej urody. Cena za priesadu je 1,5 eura. V ponuke priesady paradajka paprika zeler kalerab karfiol brokolica por.. Na SMS neodpovedam! Piste mail alebo volajte! Presovcania piste mail dopravu poriesime.
Ačokča - priesady, planty
Predám priesady, planty AČOKČI, vysoká výnosnosť. 1ks/2€. Aj pošlem. Výhodou ačokči je, že ju nenapádajú plesne a pod. a dá sa pestovať aj na balkóne. Ďalšou veľkou výhodou je vysoká výnosnosť, píše sa, že až 100 plodov, ale my sme mali o dosť viac ako 100 plodov z 1 rastliny, rodí až pokiaľ nezamrzne. Nepoznáte ačokču ? Ačokča nazývaná aj paprikouhorka je v našich záhradách pomerne novou zeleninou. Pôvodne bola pestovaná len ako okrasná plazivá rastlina. No dnes je cenená pre svoje chutné a zaujímavé plody, ktoré sa hodia na lečo alebo k plneniu ako papriky. Ačokča pochádza z Južnej Ameriky, kde ju v Andách pestovali Inkovia. Patri medzi také druhy zeleniny, ktoré pri minimálnom úsilí poskytnú maximálny úžitok. Mladé plody ačokči majú surové chuť sladkokyslú, ktorá pripomína chuť uhorky, papriky a hrášku. Ako pestovať ačokču : V našich podmienkach ju treba predpestovať podobne ako papriky či uhoky vo fóliovníku, alebo na parapate doma za oknom. Von sa vysádza až v máji, kedy už nehrozia ranné prízemné mrazíky. Vždy ju treba vysadiť k plotu, alebo iným oporám, po ktorých sa bude rastlina ťahať. Plodí koncom augusta až septembra. Ačokča a jej účinky na zdravie : Plody majú mnoho liečebných alebo podporných účinkov. Nemali by ste ich konzumovať len v prípade, ak ste alergický na papriky, inak sú celkom bezpečné. Plody ačokči obsahujú celú radu zdraviu prospešných vitamínov, najviac však vitamínu C, B1 a B2. Obsahuje aj horčík a vápnik. Plody pomáhajú stabilizovať hladinu krvného cukru, pomáhajú ako liečba pri poruchách obehového systému, znižujú krvný tlak. Šťava z ačokči pomáha pri zápale ucha, listy pôsobia ako listy skorocelu - priložené na ranu majú protizápalový účinok ( treba ich trochu pokrčiť, aby vyšla liečivá šťava ). Pri zápaloch močových ciest povarte dva zrelé plody zbavené semiačok v 1/2 l vody. Odvar nechajte vychladnúť a pomaly stačí popíjať behom dňa. Ačokča v kuchyni Plody,sú veľmi chutné čerstvé. Môžeme ich nakladať do kyslého nálevu a zavárať ako uhorky. Nie sú síce také chrumkavé ako nakladané uhorky, ale sú veľmi chutné. Podobajú sa skôr sterilizovaným paprikám. Ačokču môžete aj zapekať na veľa spôsobov alebo plniť rôznymi plnkami, tak ako to robia tradične v Peru či Bolívii. Tu patri plnená ačokča k tradinčným pokrmom tamojšej kuchyne. Je to vlastne taká nepálivá náhrada plnených papričiek jalapeňos. Asi najjednoduchším receptom na prípravu ačokči je príprava klasického leča, do ktorého stačí pridať paradajky, a kto chce tak aj údeninu. Plody ačokči môžete tiež použiť ako paprikové struky, použiť ich k uvareniu mäsa v paradajkovej omáčke, ku ktorej je najlepšie servírovať cestoviny či ryžu. Možno ich použiť do šalátov, pridať do gulášov alebo do zeleninových polievok.
Priesady, planty, bylinky
Ponúkam zeleninové priesady, planty, bylinky • rajčiaky - nízké, vysoké, okruhlé, oválne, (Tornádo, NikiZel, Tipo, Partner, Jury, Bycie) • cherry nizke, vysoke, prevysnute, (červené, žlté) • paprika – (PCR, Slovakia,Slovana, Amy, Promontor, TP1, Garam, Cassovia, Posonium, Todiresti), kápiové odrody, baranie rohy, alma, feferóny, čili • baklažán • zeler buľvový, stonkový, listový • uhorky - šalátové, nakladačky • kaleráb biely - skorý, neskorý, gigant • kaleráb modrý - skorý, neskorý • kapusta hlávková biela - skorá, neskorá • kapusta hlávková červená - neskorá • kel hlávkový – skorý, neskorý • kel ružičkový • karfiol • brokolica • kvaka • bylinky – majorán, bazalka, oregáno, koriander, rozmarín, stévia, saturejka, yzop, ligurček, petržlen vňaťový, kučeravý • jahody stáleplodiace, mesačné Cena dohodou. Viac info po telefone. Pri väčšom odbere na cene sa dohodneme.
priesady, planty,bylinky
Ponúkam na predaj priesady(planty) širokého výberu, všetko z originál kvalitných semiačok s výživou v zemi. V prípade záujmu ma kontaktujte na tel.čísle . Osobný odber Čechynce- 6 km od Nitry. cena 0,80€, pri odbere vo veľkom nad 1000 kusov výrazná zľava Paprika sladká aj pálivá: Slovakia, Amy, PCR, Promontor , Garam. Jabĺčková sladká, štiplavá, baraní roh sladký, štipľavý, kozí roh, feferónky, čily dlhé, čily kvetináčové. Rajčiny: vysoké Tornádo, Nikizel, Orkádo, Dafné. Šeri rajčiny červené bejbino, okruhlé, datlové, hruškové červené, žlté hruškové. Rajčiny kolíkové, Býčie srdce, Brutus, Sanmarzáno, Paprikové, Dalimil , Paulína. Uhorky hladovky Saladin, šalátové Marta. Melón červený, žltý. Vegeta, zeler,pór,petržlen vňaťový, kučeravý, pažítka, rukola, špenát, bylinky:tymián, bazalka-zelená,červená, pravá, majorán, Kareláb biely, modrý, gigant, šalát