inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Primalex plus 40 kg

Kategória: Ostatné

Predám Primalex plus 40 kg. Nerozbaleny
Predám Primalex plus 40 kg
Podobné inzeráty
farba
Primalex Bacteria Resist predam 18 litrov farby 220m2 nova neotvorena cena 120eur mensia dohoda Primalex Bacteria Resist INTERIÉROVÝ NÁTER Primalex BACTERIA RESIST je vysoko krycí a odolný vnútorný náter novej generácie doplnený o technológiu ACTIVE SILVER TECHNOLOGY, ktorá odoláva rastu baktérií a plesní na povrchu náteru. Poskytuje vysoko umývateľný povrch odolný voči dezinfekčným prípravkom, prachu aj bežným škvrnám. Testované v špecializovanom laboratóriu na bakteriálnu rezistenciu voči MRSA, E-coli a iné. Preto sa obzvlášť odporúča do nemocníc, kliník, lekárskych ordinácií, operačných sál, škôlok, škôl, hotelov a reštaurácií.
Predám farby PRIMALEX FORISSIMO 3kg na stenu OMÝVATEĽNÉ
Predám najkvalitnejšie farby na stenu PRIMALEX FORTISSIMO 3kg - OMÝVATEĽNÁ FARBA Balenie farieb: 5 balení JUNGLE - hráškovo zelená 1 balenie ROCK - odtieň červená PRIMALEX PLUS 3kg, vysoko oteruvzdorná : 2 balenia Zeleno-žltá Iba osobny odber Šurany, príp.NZ. Cena v predaji: 19€ / balenie Teraz: 8€ / 3kg balenie
Primalex - univerzálna penetrácia
Predám, úplne nové, nikdy nepoužité 2 x 5l balenia Primalex - univerzálnej penetrácie. PRIMALEX Univerzálna penetrácia sa používa na vnútorné a vonkajšie použitie predovšetkým na spevnenie rôznorodých podkladov a zjednotenie nasiakavosti. Zároveň zvyšuje priliehavosť náterov, takže nová farba vám bude lepšie kryť. Obsah 5l balenia vystačí v jednej vrstve na 25 - 125 m2. Cena za 2 x 5l balenia spolu - 18,-€ V prípade akýchkoľvek otázok ma môžete kedykoľvek kontaktovať na .
Predám Primalex plus 40 kg
Predám Primalex plus 40 kg. Nerozbalený
NOVA  Primalex Plus 7,5 kg - blankytna
NOVA Primalex Plus 7,5 kg - blankytna UZ LEN 1 KS
Farba primalex polar biela 15kg
Predam nespotrebovane plne vedro farby primalex polar biele 15kg balenie