inzercia, predaj, predám, bazár

Predám profi projektor SONY VPL-FX30 s kufrom

Kategória: Projektory

Predám zachovalý funkčný projektor SONY VPL-FX30 s rozlíšením 1024 x 768 a 4200 lumen s pevným kufrom s rozmerom 61x46x22 cm.

projektor 300 €
iba kufor 100 €
projektor s kufrom 350 €

Dovoz BA - PO možný.
Predám profi projektor SONY VPL-FX30 s kufrom
Podobné inzeráty
Predam SXRD filmovy projektor Sony VPL-HW65ES
Predam projektor Sony VPL-HW65ES cierny SXRD technologia Full HD 1800 lm 120,000:1 kontrast Advanced Reality Creation Motionflow technology Lampa ma 570 hodin Projektor je v bezchybnom stave. Aktualny top model Sony pre Full HD, stale v predaji. Nizka odozva, vhodny na hry.
Predam SXRD filmovy projektor Sony VPL-HW65E
Predam projektor Sony VPL-HW65ES cierny SXRD technologia Full HD 1800 lm 120,000:1 kontrast Advanced Reality Creation Motionflow technology Lampa ma 570 hodin Projektor je v bezchybnom stave. Nizka odozva, vhodny aj na hry.
Sony VPL-HW55ES full hd projektor
Predám tento špičkový full hd projektor: Sony VPL-HW55ES, projektor je vo výbornom stave, obraz je zkalibrovaný pre najväčší pôžitok z pozerania filmov. Pre svoju nízku odozvu je projektor ideálny aj na hranie hier. Ku projektoru pridávam alternatívny emitter 3d (lepší ako originál) a dvoje samsung okuliare pre ešte lepší zážitok z 3D v hodnote 200€. Projektor je velmi tichý (21dB) a má top hodnotenia v odborných recenziách ako naj projektor v danej cenovej relácii. (£2800) Originál krabica a príslušenstvo.
Projektor SONY VPL-590 ES Black
Ponukam na predaj high end 4k projektor Sony vpl-590 es black Projektor je ako novy skoro nepouživany ma nasvietenych max 40h!!! test
Projektor SONY VPL-590 ES Black
Ponukam na predaj high end 4k projektor Sony vpl-590 es black Cena nového 6500€ Ponukam za 3500€ Projektor je ako novy skoro nepouživany ma nasvietenych max 40h!!! test
XGIMI MoGo Pro Android projektor + original cestovny obal
Predam projektor XGIMI MoGo Pro s original cestovnym obalom. TOP stav Mini projektor XGIMI Mogo Pro s Full HD rozlíšením Mini projektor XGIMI Mogo Pro na prvý pohľad zaujme atraktívnym minimalistickým dizajnom ovenčeným niekoľkými prestížnymi medzinárodnými oceneniami. Vďaka kompaktným rozmerom a vstavanej veľkokapacitnej batérii si môžete filmový zážitok dopriať naozaj kdekoľvek. Okrem špičkovej obrazovej kvality s detailným Full HD rozlíšením projektor Mogo Pro disponuje aj kvalitným zvukovým výstupom, ktorý zaisťujú duálne 3 W reproduktory Harman/Kardon. Mini dataprojektor XGIMI Mogo Pro a jeho kľúčové vlastnosti DLP LED technológia Full HD rozlíšenie (1920 × 1080 px) Svietivosť 300 ANSI lm Vreckový projektor XGIMI Mogo Pro má kontrast 10 000 : 1 Operačný systém Android TV 9.0 Interné úložisko 16 GB Funkcia Chromecast Reproduktory 2× 3 W Harman/Kardon Dobíjacia batéria s kapacitou 10 400 mAh Bluetooth 5.0, Wi-Fi, HDMI, USB, 3,5 mm audio jack Bluetooth diaľkový ovládač Perfektne ostrý obraz z akéhokoľvek uhla O jasný a ostrý obraz sa postará potiahnutá šošovka s vysokou priepustnosťou svetla, ktorá ponúka vynikajúcu svetelnosť 300 ANSI lúmenov a vysoký kontrastný pomer 10 000 : 1. Projektoru XGIMI Mogo Pro nechýbajú ani pokročilé technológie pre doostrenie a doladenie obrazu, ako je autofocus alebo funkcia Keystone pre korekciu lichobežníkového skreslenia vo vodorovnom aj zvislom smere, vďaka ktorej môžete premietať aj zboku, zhora alebo zospodu. Vreckový projektor Mogo Pro vytvorí súkromné kino Vreckový projektor Mogo Pro vytvorí súkromné kino s projekciou vo veľkosti 30 – 100“. Vďaka DLP technológiám s podporou 3D zobrazenia je vytvorený realistický obraz, ktorý vás úplne vtiahne do deja. Integrovaná veľkokapacitná batéria umožní sledovať 2 až 4 hodiny videa alebo počúvať 8 hodín hudby. XGIMI Mogo Pro so systémom Android TV Operačný systém Android TV povýši projektor XGIMI Mogo Pro na multimediálne zábavné centrum s intuitívnym ovládaním. Sťahujte obľúbené aplikácie alebo hry a vytvorte si z projektora hernú konzolu. K dispozícii je aj podpora hlasového asistenta Google pre ľahší prístup k obľúbenému obsahu, rýchlejšie vyhľadávanie alebo ovládanie inteligentnej domácnosti.