inzercia, predaj, predám, bazár

Predám rádiobudík PHILIPS TAR3205/12

Kategória: Ostatné drobné

Rádiobudík Philips TAR3205/12 - digitálne FM rádio s dvojitým budíkom, ktoré ponúka čistý príjem s možnosťou nastaviť si až 10 obľúbených predvolených staníc. LED displej zobrazuje aj čas. Úplne nový v orgin. balení. Nepoužitý. ešte v záruke.
Cena 14 Eur + poštovné, príp. dohodou.

Obsahuje časovač vypnutia hodín, ktorý možno nastaviť tak, aby rádio hralo až 2 hodiny. Po uplynutí nastaveného času sa rádio vypne.
Predám rádiobudík PHILIPS TAR3205/12
Podobné inzeráty
PHILIPS Sonicare nabíjačka s UV sanitizérom HX6150
Predám používanú nabíjačku PHILIPS Sonicare s UV sanitizérom HX6150. Super stav - mal som ju ako záložnú u svokrovcov. UV sanitizér je kompatibilný so všetkými hlavicami Philips Sonicare, ale nabíjačka je kompatibilná iba s nasledovnými modelmi: Philips Sonicare Flexcare Platinum Philips Sonicare FlexCare+ Philips Sonicare FlexCare Philips Sonicare Healthy White Philips Sonicare Healthy White+ Philips Sonicare EasyClean Philips Sonicare for Kids Osobne odovzdám v Bratislave, prípadne poštou.
Rádiobudík Sencor SRC 170 GN
Predám plne funkčný Rádiobudík Sencor SRC 170 GN. Rádiobudík bol použítý cca mesiac. Základné informácie : Digitálne zobrazenie času a naladenej frekvencie Dátum a rok LED displej (3 cm) PLL FM rádio s 10 predvoľbami Vnútorná teplota Duálny alarm s funkciou víkendu Budenie rádiom alebo zvukovým signálom Opakované budenie Funkcia Sleep Nastavenie jasu displeja – 3 úrovne Napájanie a rozmery Zálohová batérie 1 × 3 V (CR-2032) pre hodiny (nie je súčasťou dodávky) Napájanie 230 V / 50 Hz Rozmery: 155 × 82 × 72 mm Váha: 388 g Podrobnejšie info na Viac fotiek a info cez emial.
Rádiobudík Philips AJ3115
Predám Rádiobudík Philips AJ3115, používaný v dobrom stave. Poprosím sms.
PREDANÉ Rádiobudík Philips AJ3115
PREDANÉ Predám Rádiobudík Philips AJ3115, používaný v dobrom stave. Poprosím sms.
Predám rádiobudík Eurotec
Predám rádiobudík Eurotec. Cena: 15€ + poštovné (dobierka)
Predám rádiobudík
Predám rádiobudík s RDS, predvoľbami a automatickým nastavovaním času. Display sa v noci samočinne stmavuje. Výstup aj na slúchadlá.