inzercia, predaj, predám, bazár

Predám rádiomagnetofón Blaupunkt, DERBY CR

Kategória: Hifi systémy, Rádiá

Predám rádiomagnetofón Blaupunkt, DERBY CR, Typ 7653010, aj pre zberateľa.
Na to, že je to prístroj z roku 1972 a má 51 rokov, je vo veľmi dobrom stave, rádio, aj magnetofón, všetko funguje. Cena 40 euro. Na SMS, prezváňanie, alebo dotazy o aktuálnosti neodpovedám, Volajte na , alebo píšte e-mail. Inzerát je aktuálny, pokiaľ ho nezmažem, alebo nenapíšem v inzeráte inak. Pozrite moje iné inzeráty
Predám rádiomagnetofón Blaupunkt, DERBY CR
Podobné inzeráty
Blaupunkt Derby 7 652 450
Predám rádio Blaupunkt Derby 7 652 450 zo 70. rokov, používaný stav, bez kábla (možno sa ešte nájde).
Prenosný kazetový rádiomagnetofón PANASONIC
Predám požívaný, funkčný RETRO kazetový rádiomagnetofón s CD prehrávačom PANASONIC s obzvlášť vysokým, čistým, vysokým akustickým výkonom bez DO. Rádiomagnetofón má Mega basy. Všetky funkcie sú bez závad. Vhodný na chalupu a výkonné ozvučenie domácej zábavy. Napájanie na batérie a tiež na 230 V. Osobný odber PN. Zašlem aj poštou, pri zaslaní zálohy.
RÁDIOMAGNETOFÓN PHILIPS
RÁDIOMAGNETOFÓN PHILIPS AZ1038/12 Predám funkčný CD rádiomagnetofón PHILIPS AZ1038/12. Prehráva aj napálene prepisovateľné MP3 CD Veľmi dobrý stav, malý šikovníček :) Rozmery: cca 30 x 13 x 23 cm (Š x V x H)
Predám radiomagnetofón
Predám stereo rádiomagnetofón JVC, RC-W210, kupovaný v zahraničí.Rádio je funkčné,kazeťák je taktiež funkčný, všetko je po generálke. Cena 75eur/Ďalej predám retro rádio zn. Elin nemeckej vyroby v100% stave, cena 20eur.Možnosť priviesť smer MT Nové Mesto nad Váhom.
Predám radiomagnetofón
Predám stereo rádiomagnetofón JVC, RC-W210, kupovaný v zahraničí.Rádio je funkčné,kazeťák je taktiež funkčný, všetko je po generálke. Cena 65eur/Ďalej predám retro rádio zn. Elin nemeckej vyroby v100% stave, cena 20eur.Možnosť priviesť smer MT Nové Mesto nad Váhom.
Predám radiomagnetofón
Predám stereo rádiomagnetofón JVC, RC-W210, kupovaný v zahraničí.Rádio je funkčné,kazeťák je taktiež funkčný, všetko je po generálke. Cena 60eur/Ďalej predám retro rádio zn. Elin nemeckej vyroby v100% stave, cena 20eur.Možnosť priviesť smer MT Nové Mesto nad Váhom.