inzercia, predaj, predám, bazár

Predám raz nosený pánsky oblek OZETA

Kategória: Obleky, Saká

Predám raz nosený oblek OZETA, oblek má dva roky, veľkosť saka 28, veľkosť nohavíc 27, farba tmavomodrý, oblek je na výšku 173cm. Prípadne viac detajlných info na požiadanie, cena 70 Eur (pôvodná cena 300 eur)
Oblek je ako nový, bez absolutne žiadnych známok použitia, bol oblečený raz na promócie.
Predám raz nosený pánsky oblek OZETA
Podobné inzeráty
Študentský oblek - Ozeta
Predám študentský oblek značky Ozeta, málo nosený, iba na stužkovej a maturitných skúškach. Veľkosť č. 98, určená pre vyššiu a štíhlu postavu, šírka pásu cca 90cm, dĺžka nohavíc 98cm. Prikladám link na stránku Ozeta, s týmto oblekom. Osobný odber - Trnava. V prípade záujmu kontaktuje pomocou mailu alebo tel. č.
Pánsky štýlový oblek OZETA tmavomodrý, velkosť 50, AKO NOVÝ
!!! AKTUÁLNE DO ZMAZANIA !!! Predám pánsky oblek kvalitnej značky OZETA v elegantnom tmavomodrom prevedení, veľkosť 50, oblečený len raz na krátkom svadobnom obrade. Kupovaný v OZETA predajni v OPTIMA Košice. Oblek je praktický nový, bez akýchkoľvek známok nosenia alebo poškodenia. Sako je s dvomi rázporkami a s prakticky použiteľným vnútorným vreckom na zapínanie. Predáva sa iba sako a nohavice, vestička nie je súčastou obleku. Zloženie materiálu: 53% polyester, 43% vlna, 4% elastan. Veľkosť 50 je vhodná pre postavu cca 178-180cm/80-85kg, s obvodom hrudníka cca 100cm a obvodom pásu cca 90cm. V prípade potreby dodám viac info. Dĺžka rukáva od ramena - 64cm Šírka saka cez prsia - 53cm (x2) Celkova dĺžka nohavíc - 106cm Vnútorna dĺžka nohavíc od rozkroku nadol - 80cm Cena za komplet - 150€ (pôvodná kúpna cena bola 300eur) PS: Prach na zrkadle počas fotenia si nevšímajte :) Oblek je v bezchybnom stave. Možný osobný odber v KE alebo poštou po dohode. Kontakt telefonicky na alebo mailom: MINES1@
Kompletný oblek Ozeta + topánky
Predám oblek Ozeta Young, raz nosený, ako nový. Oblek zahŕňa: -Ozeta sako a nohavice (veľ. 90), -HM košeľu (veľ. 39/40), -motýľa. Cena spolu 70 eur. Farba: čierny s prúžkom V prípade záujmu pri kúpe celého obleku pridám zadarmo aj kožené oblekové topánky Claudio Conti (veľ. 40), raz obuté. Topánky môžem predať aj samostatne za 15e. Posielam cez Packetu alebo poštou. Cena poštovného je +4e. Platba je možná prevodom na účet alebo na dobierku (+1e). V prípade záujmu a ďalších info ma, prosím, kontaktujte na mail alebo SMS. Prosím nevolať.
Kompletný oblek Ozeta + topánky
Predám oblek Ozeta Young, raz nosený, ako nový. Oblek zahŕňa: -Ozeta sako a nohavice (veľ. 90), -HM košeľu (veľ. 39/40), -motýľa. Cena spolu 50 eur. Farba: čierny s prúžkom V prípade záujmu pri kúpe celého obleku pridám zadarmo aj kožené oblekové topánky Claudio Conti (veľ. 40), raz obuté. Topánky môžem predať aj samostatne za 15e. Posielam cez Packetu alebo poštou. Cena poštovného je +4e. Platba je možná prevodom na účet alebo na dobierku (+1e). V prípade záujmu a ďalších info ma, prosím, kontaktujte, preferujem mailom alebo cez SMS. Ďakujem.
Pánsky oblek OZETA
Predám oblek pánsky OZETA iba raz oblečený a iba na sobáš,úplne ako nový. Pôvodná cena 300€ teraz 230€ dohoda možná ,tabuľka rozmerov priložená zo stránky ozeta.
Pánsky oblek GARNITEX
Pánsky oblek GARNITEX - [12.4. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Pánsky oblek GARNITEX - 1 Pánsky oblek GARNITEX - 2 Ponúkam na predaj kvalitný, minimálne nosený pánsky oblek značky GARNITEX. Jeho veľkosť je 182/50/88 Pri rýchlom jednaní možná dohoda Môžem poslať na dobierku alebo osobný odber v Lipt. Hrádku