inzercia, predaj, predám, bazár

Predám regále, radiatory a pec

Kategória: Ostatné

Mám na predaj regále ktoré boli používané v obchode tak isto aj radiatory pec (na tuhé palivo)+rúry, Chladničky. Dôvod predaja zrušenie prevádzky. Vhodné aj do garáže.
Regále 1ks- 50€
Radiatory rozmer cca 1500x600- 100€ ks
Pec 500€ + dohoda
Chladnička vitrína hsc360- 350€+ dohoda
Chladnička snaige cd350 - 350+ dohoda
Narezovy stroj starší a váhy zo závažiami cena dohodou
Predám regále, radiatory a pec
Podobné inzeráty
Regale,kovové regale,policové regále
Predám regale výška 4,5 m. Jeden rad ma 26 kusov,dĺžka 32 metrov. Sirka polic 1200 mm Hlbka polic 600 mm Policové regále,kovové regále,regále.
Regále schaefer 2,3m
Predám kovové regále schaefer R 1000 s rozmermi 230x35x130cm, sú prispôsobené aj na ťažkú záťaž. Policové regále sú vhodné kdekoľvek na sklad, úrad, do domácnosti alebo do dielne. V ponuke 200ks. Regále sú ako nové bez známok používania. Regále sú v rozobranom stave. Cena za ks 80€ pri odbere všetkého dohoda na cene možná.
Elektrická pec na tavenie kovov
Predám elektrickú pec na tavenie kovov. Príkon pece je 1500W. Balenie obsahuje pec, grafitovú taviacu nádobu s vnútornými rozmermi 49mm x 153mm, rukavice, kliešte na odlievanie. Pec nebola používaná. Mám známeho čo podobnú pec používa a odlieva si tam hliníkové guľatiny na sústruženie. Takýto materiál má potom prakticky za šrotovú cenu. Zohnať hliníkové guľatiny na sústruženie vie byť problém, hlavne ak to chcete lacno. Viete odlievať aj väčšie priemery ako 49mm, len si musíte spraviť formu. Parametre pece: Príkon: 1500W Maximálna teplota: 1150°C Vonkajší rozmer pece: 170x210x360mm Priemer komory: 78mm Hĺbka komory: 175mm Doba ohrievania: 25 minút Kapacita tavenia: 1-8kg (záleží od typu kovu) Hmotnosť: 7kg Cena za pec: 400€, možnosť poslať na dobierku. Poštovné je zdarma.
Priemyselný policovy regal. Obchodné regále, regaly.
Predam Regale, a regalove doplnky. Priemyselný policovy regal výška 2,2m. Predaj obchodneho regálu. Policovy regal ma šírku polic 1m. A hĺbku 40,50 a 60cm. Policove regale sa dajú nastavovať podľa potreby. Regaly sú čisté a vo veľmi dobrom stave!!!! Prosím len vážny záujem. Cena 70,- zo štyrmi policami aj edným bokom, regale sa dajú nadväzovať za sebou. A posledný len bok 30eur. Viac info po tel. Ďakujem. S dopravou viem pomôcť. Klik na meno a pozri aj moje ďalšie inzeráty.
Priemyselný policovy regal. Obchodné regále, regaly.
Predam Regale, a regalove doplnky. Priemyselný policovy regal výška 2,2m. Predaj obchodneho regálu. Policovy regal ma šírku polic 1m. A hĺbku 40,50 a 60cm. Policove regale sa dajú nastavovať podľa potreby. Regaly sú čisté a vo veľmi dobrom stave!!!! Prosím len vážny záujem. Cena 70,- zo try policami aj edným bokom, regale sa dajú nadväzovať za sebou. A posledný len bok 30eur. Viac info po tel. Ďakujem. S dopravou viem pomôcť. Klik na meno a pozri aj moje ďalšie inzeráty.
Vypalovacia pec Lac
Na predaj vo veľmi dobrom stave vypaľovaciu pec na keramiku značky Lac. Je to typ M 45/12 kruhová pec do teploty 1280 stupňov. Pec funguje bez problémov. Je ale potrebné si dokupit plát na vypaľovanie, poradím so všetkým aj so zapnutím a ako sa s ňou pracuje. K peci pridám aj Botz tekuté glazury, ktoré som používala. Určite sa ešte využijú. Dôvod predaja, je nevyužitá. Nakoľko sa jedna o ťažký kus, pec predávam len pri osobnom prevzatí- Košice. Poprosím písať email.