inzercia, predaj, predám, bazár

Predám rodinný poldom v Partizánskom

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj rodinný poldom v centre Partizánskeho. Jedná sa o klasický tzv. baťovský poldom. postavený z tehál, komplet podpivničený a prešiel čiastočnou rekonštrukciou - nová strešná krytina škrídľa TERAN, plastové okná, nová elektroinštalácia a ističe na prvom podlaží, nový plynový kotol značky BAXI, plávajúce podlahy, kuchynská linka, nové stierky, interiérové dvere, kúpeľňa so sprchovacím kútom a wc taktiež po rekonštrukcii. Druhé podlažie - podlaha pôvodná, stierky pôvodné. K domu prislúcha garáž ktorá je súčasťou poldomu.

Na prvom podlaží : kuchyňa, obývačka, kúpeľňa s wc, na druhom podlaží - spálňa, detská izba, a menšia miestnosť vhodná na vybudovanie šatníka, prípadne kúpeľne. S druhého podlažia vstup na terasu nachádzajúcu sa nad garážou.

Bývajte v centre mesta s dobrou dostupnosťou. Dohoda možná. Možnosť financovania cez hypotekárny úver. Treba vidieť.
Predám rodinný poldom v Partizánskom
Podobné inzeráty
PREDÁM RODINNÝ POLDOM V PARTIZÁNSKOM
Ponúkam na predaj rodinný poldom v centre Partizánskeho- Kpt.Málepku. Jedná sa o klasický tzv. baťovský poldom. postavený z tehál, komplet podpivničený a prešiel čiastočnou rekonštrukciou – nová strešná krytina škrídľa TERAN, plastové okná, nová elektroinštalácia a ističe na prvom podlaží, nový plynový kotol značky BAXI, plávajúce podlahy, kuchynská linka, nové stierky, interiérové dvere, kúpeľňa so sprchovacím kútom a wc taktiež po rekonštrukcii. Druhé podlažie – podlaha pôvodná, stierky pôvodné. K domu prislúcha garáž ktorá je súčasťou poldomu. Na prvom podlaží : kuchyňa, obývačka, kúpeľňa s wc, na druhom podlaží – spálňa, detská izba, a menšia miestnosť vhodná na vybudovanie šatníka, prípadne kúpeľne. S druhého podlažia vstup na terasu nachádzajúcu sa nad garážou. Bývajte v centre mesta s dobrou dostupnosťou. Dohoda možná. Možnosť financovania cez hypotekárny úver. Treba vidieť. Dohoda možná
PREDÁM RODINNÝ POLDOM V PARTIZÁNSKOM
Ponúkame na predaj rodinný poldom v centre Partizánskeho. Jedná sa o klasický tzv. baťovský poldom. postavený z tehál, komplet podpivničený a prešiel čiastočnou rekonštrukciou – nová strešná krytina škrídľa TERAN, plastové okná, nová elektroinštalácia a ističe na prvom podlaží, nový plynový kotol značky BAXI, plávajúce podlahy, kuchynská linka, nové stierky, interiérové dvere, kúpeľňa so sprchovacím kútom a wc taktiež po rekonštrukcii. Druhé podlažie – podlaha pôvodná, stierky pôvodné. K domu prislúcha garáž ktorá je súčasťou poldomu.
Predám rodinný poldom s garážou v Partizánskom
Ponúkam na predaj rodinný poldom v centre Partizánskeho na ul.Kpt.Nálepku Jedná sa o klasický tzv. baťovský poldom. postavený z tehál, komplet podpivničený a prešiel čiastočnou rekonštrukciou – nová strešná krytina škrídľa TERAN, plastové okná, nová elektroinštalácia a ističe na prvom podlaží, nový plynový kotol značky BAXI, plávajúce podlahy, kuchynská linka, nové stierky, interiérové dvere, kúpeľňa so sprchovacím kútom a wc taktiež po rekonštrukcii. Druhé podlažie – podlaha pôvodná, stierky pôvodné. K domu prislúcha garáž ktorá je súčasťou poldomu. Dohoda možná!
Poldom v Partizánskom na predaj
Ponúkam na predaj rodinný poldom v centre Partizánskeho. Jedná sa o klasický tzv. baťovský poldom. postavený z tehál, komplet podpivničený a prešiel čiastočnou rekonštrukciou – nová strešná krytina škrídľa TERAN, plastové okná, nová elektroinštalácia a ističe na prvom podlaží, nový plynový kotol značky BAXI, plávajúce podlahy, kuchynská linka, nové stierky, interiérové dvere, kúpeľňa so sprchovacím kútom a wc taktiež po rekonštrukcii. Druhé podlažie – podlaha pôvodná, stierky pôvodné. K domu prislúcha garáž ktorá je súčasťou poldomu. Info o cene na uvedenom čísle.
Predám poldom v Partizanskom
Ponúkam na predaj poldom v Partizanskom v blízkosti centra.Ma tri izby+kúpeľňa,kuchyňa,špajza.Cely dom je podpivničený.Dom má novú strechu, plastové okná,prístrešok,na pozemku sa nachádza funkčná studňa.Obytna plocha domu je 47m2 +pozemok 287m2.RK nevolat!Volať len vážny zaujemca.Dohoda možná.
SPEKTRUM REALITY - Na Predaj rodinný dom  342 m2, obec Čereň
Realitná kancelária SPEKTRUM REALITY Vám  ponúka  na predaj   4-izbový rodinný dom v obci Čereňany, okres Prievidza. Rodinný poldom  je situovaný  v zástavbe podobných domov  na  rovinatom teréne v blízkosti miestnej komunikácie v tichej časti obce. Jedná sa o poldom- jednopodlažný rodinný dom s obytným prízemím a obytným podkrovným priestorom. Rodinný dom  bol daný do užívania v roku 1960 a predstavuje jednu bytovú jednotku so štyrmi obytnými miestnosťami s príslušenstvom. Pozemok s domom má napojenie na rozvody elektrickej energie 380V a verejný vodovod. Odpad je zvedený do žumpy bez prepadu, ktorá je umiestnená pred vstupnou bránkou. Vykurovanie je zabezpečené elektrickým vykurovaním a kachlami na pevné palivo. Na pozemku sa nachádza hospodárska budova, v ktorej sa nachádza: letná kuchyňa a 2x technický priestor na odkladanie náradia a dreva.  Technický opis domu: Dom je v pôvodnom, ale zachovalom stave. -Základy domu sú kamenné- podmurovka z tehál do výšky 50cm a nosné murivo z pálenej tehly. -Strecha je škrídľová- sedlová  bez nutnosti výmeny. -Fasádna omietka-škrabaný brizolit. - V celom dome sú pôvodné drevené okná . -Vnútorné aj vonkajšie dvere sú plné, drevené, čiastočne presklenené a osadené v  zárubniach. -Podlahy v obytných izbách sú drevené  a ostatné podlahy tvoria  dlažbu, betón. -V kúpeľni je osadený bojler 120L na ohrev teplej vody, elektrická pec, kachle na pevné palivo, klasická vaňa s umývadlom a zrkadlom+ WC. -V kuchyni si môže nový majiteľ  dobudovať komín a má možnosť osadiť krb. DISPOZÍCIA DOMU: Prízemie: schody, vstupná chodba, kúpeľňa  spojená s  WC, dve-obytné izby, kuchyňa, komora  a schodisko do podkrovia. 1NP : schodisko, nachádzajú sa dve samostatné obytné izby. Dom je bez podpivníčenia. V obci je kompletná občianska vybavenosť: Obecný úrad, materská škola, potraviny COOP JEDNOTA, autobusové zástavky. Platba je možná v hotovosti, alebo aj na úver. Cena nehnuteľností: 79 900 € (cena je vrátane kompletného realitného a právneho servisu). Ak Vás moja ponuka oslovila, rada Vás privítam na osobnej prehliadke domu, ktorú Vám zabezpečíme na čísle   alebo ma kontaktujte emailom: dajana.svecova@  Uvedená cena je vrátane provízie RK. V tejto konečnej cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných zmlúv, administratívne služby na katastri nehnuteľností, správny poplatok na katastri a poplatky za overenia podpisov u notára. Pre kupujúceho zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.