inzercia, predaj, predám, bazár

Predám rodný list

Kategória: Zberateľstvo

Predám rodný list
Predám rodný list
Podobné inzeráty
Predám túto medailu Trnava. Pamiatka na rodný deň, Trnava. M
Predám túto medailu Trnava. Pamiatka na rodný deň, Trnava. Minimálne 38 ročné, kedže ich dávali v TT v tomto roku bol ,,Rok dieťaťa,,. Priemer 6,5 cm. Hmotnosť: 88g Materiál mosadz zrejme (neviem určite)
Predám viac pohľadníc o Štefánikovi, rodný dom, pomníky,
Na pohľadniciach sú zobrazené rozne zábery z Bradla pri Brezovej, rodný dom na Košariskách atď. Všetky pohĺadnice sú ako nové, niektoré sú čistí. Predám i jednotlivo. Niektoré pohľadnice sú už predané.Platba vopred na účet + poštovné.
Cibulak 3 druhy misky v tvare list .
Predám porcelán cibuľový vzor, originál cibuliak / Zwiebelmuster 1ks miska v tvare list 11cm - 15 € 2ks miska v tvare list 15cm - 18 €/ks 2ks miska v tvare list 19cm - 24 €/ks 1ks miska v tvare list 22cm - 28 € špičkový stav predám aj jednotlivo zašlem aj poštou pozrite aj ďalšie moje inzeráty a ušetri na poštovnom to čo vidíte je aktuálne sleduj moje inzeráty, menia sa aj v priebehu uverejnenia
Reborn babika
Predám reborn bábiku. Originál kit. Cerfitkakom + rodný list. Na dobierku neposielam. Úhrada vopred na účet alebo osobné v Kameničnej.
Reborn
Predám reborn bábiku z vypredaného kitu Adelaide od návrhárky Andrea Arcello. Bábika je ručne maľovaná vypalovacími farbami Genesis a má vlásky prvotriednej kvality napichované po jednom. Bábika má certifikát pravosti aj rodný list a výbavu.
Babika -reborn
Dobrý deň, hľadá sa maminka pre Veroniku. Kit od Reva Schick - Joshua .Original!! Výška 52 cm Váha 2,70 kg Vlásy práve ľudské,dudel na magnet. Farby genesis a záverečná glazúra. Telo vyvážené! Certifikát plus rodný list. Balik odosielam zo Slovenská cez Zasielkovnu. Cena 450€ .(poštovné 3,30€) Na dobierku neposielam zlé skúsenosti. Nebudem ani rezervovať,natoľko niektoré nemajú ani tolko slušnosti aby napísali alebo odpísali na storno.!