inzercia, predaj, predám, bazár

Predám rohovú rozkladaciu sedačku

Kategória: Sedacie súpravy

Predám rohovú rozkladaciu sedačku, čiže môže slúžiť aj ako posteľ.
Veľmi málo využívaná, nakoľko sme kúpili inú.

Po dohode možnosť dovozu k Vám.
Predám rohovú rozkladaciu sedačku
Podobné inzeráty
PREDÁM ROHOVÚ ROZKLÁDACIU SEDAČKU
PREDÁM ROHOVÚ ROZKLÁDACIU SEDAČKU, ako nová, veľmi málo používana -1 rok. Sedačka je vyrobená na mieru stolárom s veľmi kvalitnou poťahovou umývateľnou textíliou. Sedačka má uložný priestor a je rozkladacia aj pre spanie. ROZMERY: 210 cm x 200 cm CENA: 340,-eur Dohoda možná. Nachádza sa v ŽILINE. Kontakt TEL: email: evustek333@
Predám rohovú rozkladaciu sediaciu súpravu (pravá strana)
Predám sedaciu súpravu (rohovú s pravou stranou) rozkladaciu využitelnú ako aj postel sedačka je 3 roky stará poškodenie je drobné na naše náklady dávame Vytepovať sedačku samozrejme v prípade vážneho záujmu sa vieme dohodnúť aj na cene. Taburetka bola kupovaná zvlášť no dávame ju ako celok ku gauču :-)
Predám rozkladaciu sedačku +kreslo
Predám rohovú rozkladaciu sedačku +kreslo,používaná ,veľmi zachovalá.Kontakt
Predám rozkladaciu sedačku
Predám rozkladaciu rohovú sedačku s úložným priestorom. Slovenský výrobok. používaná. Na sedacej časti mikrovláknové návleky. Rozmer 340x248 cm. Špekulanti nevolať. Pôvodná cena 1950€. Cena pevná.
Predam rohovu sedacku
Predam rohovu rozkladaciu sedacku svetlej sedo-bezovej farby. Latka je kvalitna, lahko cistitelna. Sedacka bola pouzivana dennodenne, tomu zodpovedaju drobne nedostatky.
Predám rohovú sedačku IKEA
Predám rohovú rozkladaciu sedačku IKEA s úložným priestorom. Farba: tmavosivá, používaná príležitostne. Už nie je v ponuke obchodného domu. Myslím že sa dá prerobiť aj na opačnú stranu. TRNAVA