inzercia, predaj, predám, bazár

Predám rozkladaciu pohovku / gauč

Kategória: Kreslá a gauče

Predám túto zachovalu rozkladaciu pohovku s úložným priestorom. Je v super stave bez poškodenia. Rozmery su 90x208 a v rozloženom stave 144x208. Možná mala dohoda na cene a v prípade potreby viem vybaviť odvoz.
Predám rozkladaciu pohovku / gauč
Podobné inzeráty
Predam rozkladaciu pohovku - top stav, ako nova
Predam rozkladaciu pohovku - top stav, ako nova. Hneda farba, pouzivana ako doplnkova pohovka v hostovskej izbe na chate, pouzita na spanie 2x. Ma ulozny priestor. Výška (cm): 82 Šírka (cm): 190 Hĺbka (cm): 90 Výška sedacej plochy (cm): 38 Hĺbka sedadla (cm): 53 Priestor na spanie (cm): 120x190 Cena: 120,-. Predam rozkladaciu pohovku - top stav, ako nova. Hneda farba, pouzivana ako doplnkova pohovka v hostovskej izbe na chate, pouzita na spanie 2x. Ma ulozny priestor. Výška (cm): 82 Šírka (cm): 190 Hĺbka (cm): 90 Výška sedacej plochy (cm): 38 Hĺbka sedadla (cm): 53 Priestor na spanie (cm): 120x190 Cena: 140,-, Osobny odber v Tatranskej Strbe.
Predam rozkladaciu pohovku ( gauč)
Predam rozkladaciu pohovku. Po rozlozeni s plnohodnotnym spanim na matraci. Gauč šírka 215cm ,po rozložení 133/180 cm lozkova časť. V super stave. Povodna cena 1640€ teraz symbolicky 350€ nutny odvoz Spisska Nova Ves. Poskodenia ziadne az na par zmolkov.
PREDÁM ROZŤAHOVACÍ GAUČ
PREDÁM ROZŤAHOVACÍ GAUČ Predám rozťahovací gauč vo veľmi dobrom stave. Gauč je rozťahovací, na spanie je dobrý pre dvoch ľudí. Gauč ponúka ukladací priestor - pod rozťahovacou časťou a aj v bočnej ""L"" časti. Gauč má jemné preliačenú čiernu opierku na ruku na ľavej strane, avšak vôbec to nie je viditeľné. taktiež má na sebe zopár menších dierok, ale gauč predávam aj so sivým prehozom (viď foto). Rozmery - VIĎ FOTO. ODVOZ NEZABEZPEČUJEM, LEN OSOBNÝ ODBER NITRA - KLOKOČINA. V prípade záujmu alebo pre bližšie informácie a viac fotiek ma kontaktujte telefonicky na tel. č. , formou SMS alebo na e-mail Dohoda na cene možná.
Rozkladaci gauc / kozena pohovka / sedacka
Predam rozkladaciu pohovku / gauc z ciernej kozenky. Gauc je mozno rozlozit (sklopenim operadla) na rovnu spaciu plochu, operadla na oboch stranach su nastavitelne. Gauc ma viditelne povrchove poskodenie kozenky nie je vsak vysedeny ani nijak inak poskodeny- mozno niekomu este posluzi. Odvoz je nutne zabezpecit.
Kožený gauč + 2x kreslo
zdravím, predám spolu gauč a 2ks kreslo - gauč nieje rozkladací rozmery: - gauč 190x90 - kreslo 90x90 gauč a kreslá sú použivane avsak starané nenesu ziadne znamky manualneho poškodenia odvoz si musite zabezpecit sami! môžem pomoct naložit ( gauč je lahký, a manipulovatelny) ——————————— gauč, kreslo, sedacka, obyvacka, nabytok, pohovka
Predám rozkladaciu pohovku
Predám túto pohovku / gauč. Špecifikácie: Dĺžka gauča 1900mm, Šírka v nerozlozenom stave 700mm, Veľký úložný priestor pod sedacou časťou. Lôžko po rozložení: 1900mm x 1300mm Gauč predávam ako nepoužívaný. Cena je vrátane dvoch veľkých vankúšov. CENA: 180€ FEBRUAROVA ZLAVA (pri rychlom jednani): mínus 35€ z pôvodnej ceny !!!