inzercia, predaj, predám, bazár

Predám rôzne drobnú elektroniku.

Kategória: Ostatné drobné

Predám rôzne drobnú elektroniku.Všetko funkčné. Po veľkom upratovaní. Pozrite prosím ostatné moje inzeráty. Ďakujem
Predám rôzne drobnú elektroniku.
Podobné inzeráty
Drobnosti - krokomery, kalkulačka, hodinky
Predám drobnú elektroniku, prípadne darujem ako bonus k niektorej veci nad 20 eur z mojich ostatných inzerátov. Všetko je plne funkčné (nové batérie): Jednoduchý krokomer (5 eur). Jednoduchá kalkulačka (2 eur). DELL krokomer+rádio+svetlo+hodiny (8 eur). Silikónové hodinky Breo Roam Imazine oranžové (5 eur). Ak používate GMail, kontrolujte si SPAM.
Ochranné púzdro na elektroniku
Predám tvrdené ochranné púzdro na elektroniku (prenosný reproduktor, objektív a pod.). Na jednoduchšie prenášanie disponuje textilnou rukoväťou a kovovou karabínou. Vnútorné priestory púzdra sú 220x80x85mm (DxŠxH). Vnútorný priestor má elastickú priehradku. Púzdro je nové, nepoužité. K púzdru prikladám aj mäkkú elastickú sieťovinu rozmeru 125x240mm na zaťahovaciu šnúrku. Pošlem aj na dobierku +5€.
Hladate elektroniku ktoru si neviete kupit na slovensku? -
Dobry den Hladate elektroniku ktoru si neviete kupit na slovensku? Som tu aby som vam pomohol. Ako to funguje: Vyberete si produk ktory by ste chceli kupit preposlete peniaze cez paypal, vytvorim objednavku a poslem na vasu adresu cez ups alebo postou.Keby sa nahodou stalo zhe produkt je vypredany tak sa peniaze posielaju naspat na vas paypal! Napriklad: Produkt stoji 200Libier Manipulacky bude 20% Postovne Do 30 libier(Ked menej tak poslem spat na paypal ucet) Poslem vam doklad a mozete sledovat balik kde sa prave nachadza.(alebo sa posiel cez kurier podla velkosty a hmotnosty) 250libier. Ked mate nejaku otazku: Napiste email. Dakujem Predavac Kontakt: Skype: amazonsvk WhatsApp:
Belkin WeMo Maker
Umožňuje zapnúť alebo vypnúť vaše zariadenie, naplánovať chod alebo sa pripojiť k senzoru . Dokáže ovládať nízkonapäťovú elektroniku pomocou inteligentného telefónu alebo tabletu. WeMo Maker ovládne takmer ľubovoľné zariadenie fungujúce na jednosmerné spínanie (24 V/1 A, teda maximálne 24 W) a sleduje 5V senzor. WeMo Maker spolupracuje cez domácu WiFi sieť, a tak vám bude svojimi službami stále na blízku. Pomocou wemo bridge je Apple HomeKit kompatibilny!!! Okrem aplikácie výrobcu je možné využiť aj službu IFTTT, ktorá umožňuje systém ovládať. Vďaka nej je s ďalšími prvkami napríklad možné nastaviť, aby sa kotol automaticky zapol, keď je vonku nízka teplota, aby sa počítač zapol, keď vám niekto napíše mail, alebo aby vám prišiel tweet vo chvíli, keď sa zásuvka vypne. To otvára takmer neobmedzené možnosti využitia vo vašej domácnosti. Do budúcnosti sa očakávajú aj ďalšie užitočné prvky Belkin WeMo . Vlastnosti: • Spína takmer akúkoľvek nízkonapäťovú elektroniku napr. garážová bránu.... • Použitie rôznych senzorov na riadenie • Ovládanie pomocou smartfónu alebo tabletu • Pracuje s IFTTT na prispôsobenie • Spolupracuje s ďalšími produktmi WeMo systému Pozri moje dalsie inzeráty.
Belkin WeMo Maker
Umožňuje zapnúť alebo vypnúť vaše zariadenie, naplánovať chod alebo sa pripojiť k senzoru . Dokáže ovládať nízkonapäťovú elektroniku pomocou inteligentného telefónu alebo tabletu. WeMo Maker ovládne takmer ľubovoľné zariadenie fungujúce na jednosmerné spínanie (24 V/1 A, teda maximálne 24 W) a sleduje 5V senzor. WeMo Maker spolupracuje cez domácu WiFi sieť, a tak vám bude svojimi službami stále na blízku. Pomocou wemo bridge je Apple HomeKit kompatibilny!!! Okrem aplikácie výrobcu je možné využiť aj službu IFTTT, ktorá umožňuje systém ovládať. Vďaka nej je s ďalšími prvkami napríklad možné nastaviť, aby sa kotol automaticky zapol, keď je vonku nízka teplota, aby sa počítač zapol, keď vám niekto napíše mail, alebo aby vám prišiel tweet vo chvíli, keď sa zásuvka vypne. To otvára takmer neobmedzené možnosti využitia vo vašej domácnosti. Do budúcnosti sa očakávajú aj ďalšie užitočné prvky Belkin WeMo . Vlastnosti: • Spína takmer akúkoľvek nízkonapäťovú elektroniku napr. garážová bránu.... • Použitie rôznych senzorov na riadenie • Ovládanie pomocou smartfónu alebo tabletu • Pracuje s IFTTT na prispôsobenie • Spolupracuje s ďalšími produktmi WeMo systému Pozri ďalšie moje inzeráty!
Mystery box plný elektra
Predám Mystery boxy plné elektra Rôzne veľkosti: Custom dáte ľubovoľnú sumu a ja vám niečo vytvorím Malý 50€ (môže obsahovať rôzne adaptéry, wireless nabíjačky, Amazon mission produkty a bluetooth/káblové slúchadlá, powerbanky, reproduktory) Veľký 100€ (môže obsahovať bluetooth/káblové slúchadlá, fit náramky, reproduktory, rôzne drivery na elektroniku, myši a klávesnice na počítač, kamery do interiéru, powerbanky) Hodnota VŽDYCKY presahuje sumu ktorú zaplatite, v niektorých prípadoch aj mnoho násobne. Možný osobný odber v Nitre alebo pošlem poštou.