inzercia, predaj, predám, bazár

Predam rozne zlate poharove sady

Kategória: Sklo, keramika

Predam rozne zlate poharove sady na konak,vino,sekt....
Sada = 6ks
Predam rozne zlate poharove sady
Podobné inzeráty
Krištalove pohare
Krištáľové poharove sady na liker, sampanske ci vino Pri zaujme piste skor mail.
Rôzne pohárové súpravy
Predám originál súpravy pohárov. Cena za jednu súpravu je od 5 do 7 eur za celú sadu v závislosti od vzoru (viď foto). Možný osobný odber v meste Poltár, prípadne okolí, alebo poštou.
Pohárové kompletne  supravi
Predám sadu pohárov po 6kusov cena za 1sadu A( 15e)
Porcelan Steelite
Taniere Steelite, nove, takmer za polovicu ceny. sady tanierov, servirovacie misy, sady pre 2 os., sady po 6ks, misy, polievkove misky. Rozne, da sa nakombinovat. Velmi kvalitny anglicky porcelan. Craft, willow, spyro. Ceny za kus aj rozmery na foto. Idealne osobny odber.
Retro keramické sady na alkohol
Predám 3 retro keramické sady na víno/alkohol. Každá sada sa skladá z džbánika a 6 pohárikov. 1. sada - bača s fľašou a 6 pohárikov s hroznovým strapcom, 2. sada - veľká ryba a 6 pohárikov v tvare malých rybičiek, 3. sada - kohút a 6 pohárikov v tvare kuriatok. Všetky sady sú kompletné a bez poškodení v perfektnom stave - boli iba vystavované vo vitríne. Vek odhadom cca 30 až 40 rokov. Cena za sadu, prípadne ponúknite
Poháre – rôzne sady po 6 ks
Predám rôzne poháre, nepoužívané, len vystavené vo vitrínke, bezchybný stav, sady po 6 ks., Volať večer alebo mail. Napoleonky (výška 11 cm, 2,5 dl) 6 ks cena 15 EUR Poháre na víno (výška 17 cm, 3 dl) 6 ks cena 15 EUR Poháre na nealko (výška 12 cm, 2 dl) 6 ks cena 12 EUR Poháre na brandy (výška 7 cm, 1 dl) 6 ks cena 15 EUR Osobný odber, resp. poštou + poštovné.