inzercia, predaj, predám, bazár

Predám rozťahovaciu sedačku

Kategória: Sedacie súpravy

Predám rozťahovaciu sedačku s úložným priestorom v úplne skvelom stave,nepoužívaná,jednoduchá,vhodná do menšieho priestoru,dá sa roztiahnuť na pohodlné lôžko ,možnosť kúpi aj toho koberca za minimálnu sumu
Predám rozťahovaciu sedačku
Podobné inzeráty
Predam rohovu roztahovaciu sedacku
Predam rohovu roztahovaciu sedacku, material micro plys, oranzovej farby, v perfektnom stave, ako nova, dovod predaja, stahovanie. Sedacka je z dovozu, kvalitativne je velmi dobre spracovana, vhodna na denne spanie, treba vidiet. Ma cca dva roky, cena novej 690€, teraz 350€, dohoda. Inzerat plati do vymazania.
Predám rozťahovaciu sedačku
Predám rozťahovaciu sedačku v zachovaľom stave, cena 40 € . V prípade potreby zabezpečím dopravu.
Predám rozťahovaciu sedačku
Predám rozťahovaciu sedačku v tvare L . Nájdu sa mierne známky používania ale nijak to nebráni k používaniu. Dôvod predaja je kúpa novej .Cena 80€.
predám roztahovaciu sedačku z ikei
Predám roztahovaciu sedačku z ikei ,3roky používaná v pracovní vhodná na príležitostne spanie priateľky poťah menší odkladací priestor.Pôvodná cena 360€ teraz 100€ .Bez poškodenia .
Predám rozťahovaciu sedačku
Predám rozťahovaciu sedačku s úložným priestorom, 2 ročná,nepoškodená,veľmi zachovalá. Rozmery:Dĺžka-200, Šírka rozložená-140, Šírka zložená-85, Cena 150€.Dohoda možná...
Predam roztahovaciu sedačku
Dobrý deň predam roztahovaciu sedačku v dobrom stave.ešte niekomu poslúži rozmery sú 180x60 a keď sa roztiahne tak je široká 110 cm..