inzercia, predaj, predám, bazár

Predám RT TUBE MP-C Mikrofónový predzosilňovač

Kategória: Zvuková technika

Lampový predzosilňovač a kompresor v jednej šikovnej krabičke, môže byť použitý ako mikrofónový predzosilňovač alebo ako DI box, frekvenčná odozva: 30Hz - 60kHz, vstupná impedancia: 1M Ohm na jackovom vstupe, 5K Ohm na XLR vstupe, jedna elektrónka 12AX7, XLR vstupy, XLR output, 48V phantom napájanie.
Predám RT TUBE MP-C Mikrofónový predzosilňovač
Podobné inzeráty
dbx 376 Tube Channel Strip s digitálnym výstupom
Vákuové trubice mikrofón predzosilňovač. Integrovaný kompresor & De-Esser. 3-pásmový parametrický EQ časť. Voliteľné Mic/Line prepínač. AES/EBU a S/PDIF digitálne výstupy dbx 376 Tube je univerzálny channel strip, ktorý zahŕňa tube mikrofónový predzosilňovač, vstavané 48V fantómové napájanie, 3-pásmový EQ, kompresor, De-Esser a širokú škálu možnosti pripojenia. dbx 376 Tube Channel Strip kombinuje teplo lampového predzosilňovača s radom inovácií a s prvotriednymi komponentmi. 376 Tube Channel Strip je ideálny pre zachytenie vokálov a hudobných nástrojov v štúdiovej kvalite. Pýši sa 200V tube plate napätím, prinášajúc vynikajúci zvukový výkon. Obsahuje aj digitálne výstupy pre AES/EBU a S/PDIF, ako aj voliteľnú vzorkovaciu frekvenciu v rozmedzí až do 96kHz.
ART VoiceChannel Mikrofónový predzosilňovač len za 500 eur
AKCIA! Predám techniku na nahrávanie spevu, rapu, Voiceoverov do tvojho štúdia. Všetko 100% funkčné. Warm Audio WA-47jr - cena v shope sa pohybuje okolo 325 eur Cena zvlášť: 250 eur / teraz za: 200 eur Klark Teknik 76-KT - cena v shope sa pohybuje okolo 315 eur Cena zvlášť: 240 eur - už predané ART VoiceChannel Mikrofónový predzosilňovač - cena v shope sa pohybuje okolo 700 eur (jemne poškriabané, vid.foto) Cena zvlášť: 600 eur / teraz za 500 eur + kompletná kabeláž + stojan k majku spolu s pop-filtrom Stačí dokúpiť zvukovú kartu, slúchadlá prípadne repro a máš štúdio pre seba. Používané v nahrávacom štúdiu so zvukovou kartou Presonus. Ideálne na nahrávanie spevu, rapu, VoiceOverov. Viem poslať ukážkové skladby nahrané s touto technikou. PS: Na foto technika ktorá sa predáva. AKCIA!!! - Warm Audio WA-47jr + ART VoiceChannel Mikrofónový predzosilňovač SPOLU ZA 650 eur !!! Kotaktujte ma cez e-mail: idoldifferent@ Whatsapp: Meno: Mário Telefon: E-mail: idoldifferent@
Behringer Tube Ultragain mic 100 Mikrofónový predzosilňovač
Predám mikrofónový predzosilňovač Behringer Tube Ultragain mic 100. Použitý len pár krát. Je osadený elektrónkou 12AX7, preto dodáva hrejivý sound bez šumu. Cca pred 2 rokmi kupovaný v Muzikeri. Kontaktovať mailom, číslo vymyslené
ART tps II - mikrofónový predzosilňovač ( preamp )
Predám používaný dvojkanálový predzosilňovač ART tps II. Používaný v domácom štúdiu. Krabicu k nemu už nemám. Dôvod predaja je nevyužitie. Dohoda na cene možná Špecifikácia: Mikrofónový predzosilňovač. Disponuje lampou 12AX7A v nízkohlukovom vstupnom obvode, ktorá dodáva vysoký výkon dvom kanálom predzosilňovača. Technológia V3 poskytuje optimalizované presety pre proces nahrávania. Variabilná vstupná impedancia zvyšuje zvukový potenciál zariadenia a dodáva tónu novú škálu textúr. Na prednom paneli sa nachádzajú dva podsvietené displeje a LED monitory, ktoré zobrazujú úroveň vstupného signálu. Funkcia Output protection limiter kontroluje a udržiava strop výstupného signálu. Predný panel obsahuje XLR vyvážený vstup a 6,35 mm TS nevyvážený vstup a na zadnom paneli je XLR vyvážený vstup, 6,35 mm TRS vstup, XLR vyvážený výstup a 6,35 mm TS výstup. Frekvenčná odozva je 5 Hz až 50 kHz a výstupná impedancia je 300 ohm. Rozmery: 44 x 483 x 165 mm. Hmotnosť: 2,5 kg. Písat sms alebo e-mail.
zvuková karta M-Audio Delta 1010 LT
Predám uvedenú zvukovú kartu. Plne funkčná. Ku karte pridám ešte druhú kabeláž, vyrobenú pre Live nahrávanie priamo cezlinkové výstupy v mix pulte. Dôvod predaja -nevyužitá. parametre: M-Audio Delta 1010LT - 10-kanálová zvuková karta PCI 24 bitov / 96kHz s mikrofónovými predzosilňovačmi M-Audio Delta 1010LT je PCI karta, ktorá obsahuje všetky rozhrania, ktoré porebujete pre nahrávanie hudby: 8-analógových vstupov a výstupov, dva z nich majú XLR (Canon) konektor a mikrofónový predzosiňovač, digitálny vstup a výstup S/PDIF (koaxiálny), MIDI vstup a výstup (16 kanálov) a WordClock vstup a výstup. Ku karte môžete súčasne pripojiť signál z rôznych zdrojov a vďaka softvéru Delta Control Panel môžete jemne nastaviť úrovne na vstupoch. Vstupy 1 a 2 s XLR konektormi môžu pracovať byť nastavené ako linkový symetrický vstup alebo mikrofónový vstup s predzosilňovačom. Nemusíte teda používať prídavný mikrofónový predzosilňovač pre pripojenie mikrofónov. S/P DIF interfejs vám zase umožní pripojiť digitálne zariadenia od DAT, CD, DVD, Minidisc až po digitálne efektové procesory s ovládaním SCMS copy protection protokolu.
Warm Audio WA73-EQ Mikrofónový predzosilňovač
Predám nerozbalený Warm Audio WA73-EQ Mikrofónový predzosilňovač.