inzercia, predaj, predám, bazár

Predam rychlonabijacku

Kategória: Nabíjačky batérií

Predam pouzivanu plne funkcnu rychlonabijacku na AA,AAA baterie
Predam rychlonabijacku
Podobné inzeráty
Univerzálna rýchlonabíjačka Ansmann Digicharger Vario
Predám párkrát použitú univerzálnu rýchlonabíjačku s technológiou Vmax na akupacky pre digitálne fotoaparáty, kamery a mobilné telefóny ako aj Mignon AA a Micro AAA akumulátory. V nabíjačke je možné nabíjať takmer všetky dostupné akumulátory (okrem akupackov s kontaktmi na protiľahlej strane puzdra) s technológiou Li-Ion, Li-Polymér a NiMH. Vďaka riadeniu mikroprocesorom sú kontrolované všetky procesy nabíjania. - adaptér 240V/AC - adaptér 12V/DC (do autozapaľovača) - pre akumulátory s napätím 3,5/3,7 a 7,2/7,4V. - nabíjací prúd 700mA - automatická detekcia napätia a polarity - automatické ukončenie nabíjania - detekcia chybných batérií Predajná cena 29,90€.
38 W rýchlonabíjačka s dátovým káblom
Predám novú, nerozbalenú 38 W rýchlonabíjačku typu C s dátovým káblom. Cena 6 eur, posielám aj na dobierku plus poštovné.
Univerzálna automatická rýchlonabíjačka MW 5798 N
Predám skoro nepoužívanú univerzálnu automatickú rýchlonabíjačku MW 5798 N na NICd a NiMH akumulátory - 2-4 ks typu AAA,AA,C,D a 1-2 ks 9V. Cena : 11 eur vrátane poštovného (8 eur osobný odber)
Rýchlonabíjačka Hama Deltapro
Predám plne funkčnú rýchlonabíjačku. AAA NiCd/NiMH AA NiCd/NiMH 9 V DC E block NiCd/NiMH Vhodná pre všetky kapacity, detekuje poškodené batérie.
rychlonabijacka Bosch GAL 18V-40
predam rychlonabijacku Bosch GAL 18V-40
Univerzálna rýchlonabíjačka Ansmann Digicharger Vario
Predám párkrát použitú univerzálnu rýchlonabíjačku s technológiou Vmax na akupacky pre digitálne fotoaparáty, kamery a mobilné telefóny ako aj Mignon AA a Micro AAA akumulátory. V nabíjačke je možné nabíjať takmer všetky dostupné akumulátory (okrem akupackov s kontaktmi na protiľahlej strane puzdra) s technológiou Li-Ion, Li-Polymér a NiMH. Vďaka riadeniu mikroprocesorom sú kontrolované všetky procesy nabíjania. - adaptér 240V/AC - adaptér 12V/DC (do autozapaľovača) - pre akumulátory s napätím 3,5/3,7 a 7,2/7,4V. - nabíjací prúd 700mA - automatická detekcia napätia a polarity - automatické ukončenie nabíjania - detekcia chybných batérií Predajná cena 29,90€. Pozrite ďalšie moje inzeráty a vyskladajte si balíček.