inzercia, predaj, predám, bazár

Predám sadu porcelánových šálok

Kategória: Sklo, keramika

Predám sadu porcelánových šálok a krčahov.
6ks šálok
6ks podšáloh
1 krčah bez pokrývky
2 krčahy s pokrývkou
Predám sadu porcelánových šálok
Podobné inzeráty
PREDAM 4 SADY KOMPLET. PORCELANOVYCH SALOK S CIERNYM MOTIVOM
PREDAM 24 KS 2DCL PORCELANOVYCH BIELYCH SALOK S CIERNYM MOTIVOM A ZLATOU CIARKOU PO OBVODE SALOK. PREDAM PO SADACH /1 SADA JE 6 KS/.CENA ZA 1SADU /6KS SALOK/20E. OBE LAMPY SU PLNE FUNKCNE. KONTAKT , VOLAT DENNE V CASE 9-19 HOD, MOZNOST OBHLIADKY A ODKUPENIA V PETRZALKE PO VOPRED DOHODNUTOM TERMINE A CASE TELEFONICKY.
PREDAM 4 SADY KOMPLET. PORCELANOVYCH SALOK S CIERNYM MOTIVOM
PREDAM 24 KS 2DCL PORCELANOVYCH BIELYCH SALOK S CIERNYMI ROZNYMI MOTIVMI A ZLATOU CIARKOU PO OBVODE SALOK. PREDAM PO SADACH /1 SADA JE 6 KS/.CENA ZA 1SADU /6KS SALOK/25E. OBE LAMPY SU PLNE FUNKCNE. KONTAKT , VOLAT DENNE V CASE 9-19 HOD, MOZNOST OBHLIADKY A ODKUPENIA V PETRZALKE PO VOPRED DOHODNUTOM TERMINE A CASE TELEFONICKY.
Predaj porcelánových šálok s tanierikom a tanieriky
Predám 6 porcelánových čajových šálok s tanierikom spolu za 20 eur a 6 porcelánových tanierikov a 1 veľký tanier, každý po 2 eurá.
Predaj porcelánových šálok s tanierikom a tanieriky
Predám 6 porcelánových čajových šálok s tanierikom spolu za 20 eur a 6 porcelánových tanierikov a 1 veľký tanier, každý malý tanierik po 2 eurá a veľký tanier po 3 eurá.
Súprava porcelánových šálok
Predám súpravu porcelánových šálok a pod šálok,možnosť prevzatia v BA a SC,len volať,na SMS neodpovedá:.
Sada sklenených a porcelánových pohárov a šálok.
Predám sadu sklenených a porcelánových pohárov, tanierikov a šálok. Všetky sú nepoškodené top stav. Cena: Likérové - 2€/ks, všetky 4 spolu - 5€. Kompótové - predané. Pivové - predané. Kávové šálky - predané, tanieriky ešte sú - 1€/ks. Pozri aj ostatné moje inzeráty.