inzercia, predaj, predám, bazár

Predam sadu priborov pre 12 osob

Kategória: Ostatné

Predam sadu priborov pre 12 osob, celkom 76 kusov,
oznacenie AMZ 800 Italy so zobrazenim Koruna;
nikdy nepouzite;

kontakt emailom;

Vyzdvihnutie - Bratislava Stare mesto
Predam sadu priborov pre 12 osob
Podobné inzeráty
Ponúkam na predaj sadu príborov pre 12 osôb - Solingen
Ponúkam na predaj sadu príborov pre 12 osôb - Solingen, pozlátený 24 karátovým zlatom. Nepoužívané + certifikát. Bez kufríka. Na SMS nereagujem. Len osobný odber.
blancheport - sada 20-tich kusov príborov - úplne nové
Sada 20-tich kusov priborov z blancheporte. 5 druhov priborov po 4 kusy. Su tam rozne male dezertne lyzicky a vidlicky. Sedi nam to v spajzi nevyuzite, tak mozno to niekto vyuzije. Vsetky su zabalene, nikdy neodbalene (fotky odbalenych som nasiel na webe). Len osobny odber v Petrzalke.
Predám 72 dielnu príborovu sadu.
Predám krásnu 72 dielnu sadu príborov pre 12 osôb, so zlatým dekorom, 24 karatové zlato, sada obsahuje: 12 lyžíc 12 vidličiek 12 nožov 12 dezertných lyžičiek 12 dezertných vidličiek 1 štipce 1 tortová lopatka 2 servírovacie lyžice 1 šalátová lyžica 1 naberačka veľká 1 lyžica na zemiaky 1 lyžička na šľahačku 1 naberačka malá 2 vidličky na mäso 1 lyžička na zmrzlinu Výrobcom je nemecký Mäser a produktová línia Domestic. Sada príborov je úpne nová, nikdy nepoužitá, balené v kufríku. Nádherný a elegantný príborový servis vhodný ako svadobný dar, poďakovanie pri odchode do dôchodku....
Sada príborov
Predám pozlátenú sadu príborov zn.Solingen v kufríku. Nepoužívaná,v originál balení,pre 12 osôb=spolu 72 ks. Osobný odber BA alebo PK.
Luxusný set príborov SBS Bestecke Solingen
Predám kompletnú 69ks sadu príborov pre 12 osôb značky SBS Bestecke original Solingen Nemecko s kvetinovým vzorom. Vzor tvrdo pozlátený zlatom s prímesou kobaltu, vhodný aj do umývačky riadu v kompaktnom kufríku, s dvoma organizérmi, ktoré je možné preložiť priamo do príborníka. Kvalitný príbor je vyrobený s vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele Cromagan 18/10, dozdobený 23/24 karátovým zlatom, 40-50 ročná sada, kvalita preverená časom. . Porcelánová obedová súprava zlatá s týmto príborom získa na luxuse. Na spôsobe dodania sa vieme dohodnúť.
Set 100ks príborov Nivella Solingen
Predám 100ks sadu príborov pre 12 osôb značky Nivella Solingen, dozdobenú zlatým vzorom v kompaktnom kufríku, s dvoma organizérmi, ktoré je možné preložiť priamo do príborníka. Príbor s nehrdzavejúcej ocele Cromargan 18/10 vhodný aj do umývačky riadu, dozdobený tvrdopozláteným vzorom, zlato s prímesou kobaltu. Porcelánová obedová súprava zlatá s týmto príborom získa na luxuse. Na spôsobe dodania sa vieme dohodnúť. Cena znížená kvôli chýbajúcej 1(z dvoch) ozdobnej malej lyžičke.